← Tilbage til Solids & Bulk Materials Handling kategori

Fremtidens bevis for din farmaceutiske fremstilling

Af Richard Lockwood, farmaceutisk salgsdirektør, Matcon Ltd

Dagens farmaceutiske produktionslandskab ser en ændring med virksomheder, der bevæger sig væk fra at have store anlæg, der producerer et lille antal produkter. Det stigende antal generiske alternativer til patenterede produkter betyder, at faciliteter producerer et markant højere antal produkter, som igen kræver en stadigt stigende grad af fleksibilitet.

richard lockwood

Af Richard Lockwood, farmaceutisk salgsdirektør, Matcon Ltd

Med dette markedsskifte er der et voksende behov for producenter at opdatere og tilpasse produktions- og forretningsprocesser. Der har aldrig været et bedre tidspunkt til fremtidssikker farmaceutisk fremstilling. Men hvor starter du? I denne artikel skal vi undersøge de teknologier og strategier, du skal overveje, når du fremtidig beviser din virksomhed på dette marked.

Nye medikamenter, der udvikler sig på det farmaceutiske marked

Det er ikke kun udvalget af medikamenter, der vokser, men også måden, hvorpå disse lægemidler leveres - flerlagsprodukter, mikrotabletter og andre formuleringer med flere partikler. Disse nye systemer forbedrer patientens praktiske egenskaber, men fra et fremstillingsperspektiv vil faciliteter være nødt til at indlede mere fleksible udstyrsløsninger til at imødekomme disse højere kompleksiteter i produktionsprocesserne, hvis de forbliver konkurrencedygtige.


Volumen er ikke længere den primære bekymring

En af de vigtigste udfordringer i Pharma Manufacturing har været, at kvalitet, sikkerhed og lovgivningsmæssig overholdelse ofte har været af større betydning end volumen og effektivitet.

Da fabrikanter nu er nødt til at konkurrere på en prisfølsom arena, er volumen og effektivitet nøglen til fortjeneste og nedetid er nu et stort problem. Desværre er der blevet foretaget mange lovgivningsmæssige tiltag mod farmaceutisk OSD-faciliteter i de senere år.

Den største årsag er, at faciliteterne var gamle med aldrende farmaceutisk udstyr. Nye teknologier, der omfatter forseglede indeslutningsopløsninger, opmuntres af farmaceutiske inspektører til at mindske forureningsrisikoen.

De, der er hurtigst til at bruge disse teknologier, overgår deres konkurrenter og navigerer med lovgivningsmæssige landskaber let.

Hvad du kan gøre for at holde dig foran kurven

Farmaceutiske virksomheder er nødt til at forberede sig nu ved at implementere nye omkostningseffektive, fleksible, modulære produktionssystemer, såsom introduktion af IBC'er (Intermediate Bulk Containers), der gør det muligt at fremstille flere produkter og større batches.

Her er et udvalg af kun nogle af fordelene ved et skift til IBC-fremstilling:

 • Mindre produktionsplads behov
 • Mindre manuel håndtering, hurtigere indlæsning og losning af granuler og tabletter
 • Tidsbesparelse, mindre nedetid
 • Talrige størrelsesvarianter
 • Hygienisk design - forseglet, indeholdt og støvtæt
 • Evne til at automatisere
 • Validering af automatisk rengøringsproces
 • Skånsom håndtering af tabletter og kapsler, enten overtrukne eller ej (af batches op til 650kg)

Sådan sikres du, at du har kontrol over dit ingrediensudladning

For at imødekomme presset fra efterspørgsel fra forbrugere og leverandører, af specifikke og mindre ordremængder og de forventede nye formuleringer, skal du blive smidig, hvis du skal konkurrere. Vurder dine nuværende facilitetsprocesser ved at spørge dig selv:

 • Bruger du opdaterede teknologier og fleksibelt udstyr?
 • Er disse metoder omkostnings- og tidseffektive?
 • Kan du klare svingende fremtidige industriændringer og krav?

Nu er det perfekte tidspunkt at revurdere dine farmaceutiske fremstillingsprocesser og begynde at forberede dig på din fremtid. Det er bedre at starte små trinvise ændringer nu end en engrosændring, når det er for sent.

Det lyder muligvis, som om farmaceutisk industri er i uro, men det er helt modsat. Det er en stor mulighed for producenter, der er parate til at innovere og ændre deres produktionsprocesser.

Efterfølgende i den farmaceutiske fremstillingsproces, ønsker du at fremskynde din farmaceutiske tabletproduktion og øge produktionen uden at gå på kompromis med kvaliteten?

Kunne dit tabletproduktionsudstyr arbejde hårdere for dig?

Kunne du forbedre kvaliteten af ​​dine produkter?

Chancerne er, at dine konkurrenter allerede er! Der er nye farmaceutiske faciliteter, der åbner hele tiden, og de implementerer den nyeste teknologi og udstyr, som industrien har at tilbyde.

Nedenfor ser vi på nogle af de bedste muligheder for at gøre det muligt for dig at foretage ændringer, der ikke kun øger produktionseffektiviteten, men fremtidig bevis din produktionsfacilitet.

De vigtigste knappunkter, der bremser din tabletfremstilling, er beskrevet nedenfor sammen med løsninger på disse problemer.

Mellemliggende bulkcontainere - Farmaceutisk fremstilling

Opsamling af tabletter

De fleste af fabrikkerne, der anmoder om rådgivning, starter typisk med det samme problem. De har to eller flere operatører, der kontinuerligt udfylder og mærker, der bruger utallige trommer, der skal rengøres. Hele processen er ekstremt tidskrævende og omkostningseffektiv.

Løsningen er enkel. Hvis du bytter operationer ved hjælp af en IBC (Intermediate Bulk Container), kræves der kun én operatør. Der er ingen tagging, og indsamlingsstadiet kan forberedes på forhånd.

Da der ikke er behov for at rengøre, behøver alle disse tromler og poser ikke bortskaffes, og processen er derfor betydeligt mere effektiv og affaldsfri.

Feed til coater scenebesparelser

Traditionelt tager standardmetoden til fodring af tabletter til belægningstrin ca. 30 minutter at manuelt udfyldes, hvis man gentager den samme proces med at vippe tromler. En IBC-baseret løsning på dette trin i processen kan reducere dette med mindst 50%.

Tomme besparelser på coater-scenen

Nogle tabletfabrikanter kan tage cirka 50 minutter at udlede deres produkt efter belægningstrinnet. Det lyder ikke meget, men når du overvejer, at dette med en IBC kun vil tage ca. 10 minutter, kan der gemmes betydelige tidsperioder i løbet af en hel dags produktionsskifte (hvis du mærker og mærker 20 kilo poser).

processtrøm ved hjælp af IBC-system - farmaceutisk produktion

Rengøringsbesparelser

Fra tromler til transportudstyr skaber traditionelle tabletproduktionsmetoder flere rengøringspunkter. Til sammenligning behøver det kun et IBC at rengøres med et IBC-system pr. Batch.

Vi har identificeret de vigtigste områder, hvor tabletproducenter kan realisere effektivitet i omkostninger og tid, men der er flere fordele, der kan opfyldes ved at flytte til IBC-baseret tabletfremstilling.

IBC'er (mellemliggende bulkcontainere) designet til tabletfarmaceutisk produktion

 • IBC'er af polyethen beskytter tabletter, der er specielt designet til at reducere brud, mærker eller buler
 • Kegleventil IBC'er og afladningsstationer giver mulighed for en blød, langsommere afladning for at beskytte tabletter.
 • IBC'er er indeholdt og forseglet, hvilket reducerer forurening / hygiejne risici.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via