← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Økonomisk prissat Lancom 4 Portable GASANALYSATORER

Lancom 4 bærbar gasanalysator

AMETEK Land, en førende industriel forbrændingseffektivitet og miljøforurening emissionsovervågningsspecialist, har gjort sin Lancom 4 Portable Gas Analyzer endnu mere overkommelig med en prisfald i euro efter Storbritanniens stemme om at forlade EU.

Lancom 4 er kendt som verdens mest alsidige og nøjagtige bærbare røggas analysator uanset om afprøvning af en kedel eller kontrollere en proces for et forurenende stof. Analysatoren er i stand til at overvåge op til ni forskellige gasser og alt 17 måleparametre ved hjælp af en enkelt instrument. Og det har evnen til data logger op til 250,000 optegnelser.

"Vi er glade for at gøre dette populære produkt endnu mere overkommeligt ved at overføre besparelser efter Brexit for kunder, der køber i euro gennem vores kontorer i Tyskland, Frankrig, Spanien og Italien. Vi udvikler løbende inden for vores områder for at sikre, at vi leverer de mest avancerede funktioner og software til at forblive i spidsen for markedet, samtidig med at priserne bliver konkurrencedygtige. Vores mål er at give endnu større adgang til de mest nøjagtige oplysninger for at gøre gasanalysen så omfattende som mulig, "konstaterer Derek Stuart, Global CE Product Manager for AMETEK Land.

Lancom 4 analysator er meget kendt for sin bekvemmelighed og brugervenlighed, og er meget brugt på tværs af brancher, herunder kraftvarmeværker i kraftvarmeanlæg, kombinerede kraftvarmeværker, elværker, cementovne, glas, papirfabrikker, rørledninger og raffinaderier. En bruger tænder simpelthen på analysatoren, så den kan fuldføre en automatisk nulkalibrering, og den er klar til brug.

Lancom 4 tilbyder indbygget datafangst og lagring af måledata samt en USB-forbindelse til at downloade dataene til en bærbar pc eller pc. Derudover blev produktet opdateret med gratis Insight data acquisition software, et kraftfuldt værktøj, der giver brugerne mulighed for at interface deres analysator med en pc til fjernbetjening og datalogning. Insight tilbyder grafiske og analyseværktøjer til datavisualisering og rapporteringsformål, hvilket giver endnu lettere adgang til data.

De Lancom 4 funktioner Wake og Sleep funktioner, som tillader målinger og datalogninger skal registreres over en længere periode. Det også leveres med en robust bæretaske som standard, hvilket sikrer, at instrumentet er beskyttet på alle tidspunkter under brug.

Desuden har opgradering til Lancom 4 blevet meget lettere. Hardware elementer, såsom eksterne printere eller analoge output moduler, kan simpelthen være tilsluttet, uden firmware konfiguration nødvendig. Dette betyder, at disse elementer kan monteres i marken, så man undgår behovet for at returnere instrumentet til fabrikken.

Ekstremt kompakt og bærbar, den Lancom 4 vejer kun 6 kg / 13 lb og kan nemt transporteres rundt en plante, selv tillader problemfri adgang til fjerntliggende steder via stiger eller gantry arbejde. Det er også meget robust og ideel til daglig brug i barske industrielle miljøer.

AMETEK Test & Calibration Instruments

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.