← Tilbage til Flow Measurement & Control kategori

Flowmeter med let at rengøre laboratorie

titanpr82 imageA

Robust, rent båret Polyether Ether Ketone (PEEK) og 316 rustfrit stål eller glasskonstruktion gør Atrato ultralyds flowmeter fra Titan Enterprises ideelt til en lang række laboratorieopgaver og meget let at rengøre mellem eksperimenter.

Atrato ultralyds flowmeter er et perfekt ikke-invasivt værktøj til næsten enhver laboratorieflowmåling, som er vidt bevist at håndtere strømme fra laminat til turbulent (2 ml / min. Til 20 liter / min) og stort set immun mod viskositet.

Ingen bevægelige dele betyder, at Atrato leverer yderst pålidelig drift, selv over længere tid.

Atrato tilbyder ægte inline ikke-invasiv flowmåling uden den forvrængede strømningsvej og ulemper ved alternative ultralyds flowmeterkonstruktioner. Fås i 60 ° C og 110 ° C temperaturversioner såvel som en 30 bar højtryksmodel - Atrato flowmetre bruger proprietær 'time-of-flight' ultralydsteknologi, der gør dem i stand til at arbejde over brede flowområder med nøjagtighed bedre end ± 1.0% af læsning.

Som standard leveres Atrato flowmeter-software dataregistrering via en ekstern computer. Med funktioner, der giver overvågning, rapportering og styring af flowdata, leverer Atrato flow-softwaren et kontinuerligt billede af dit eksperiment og et pålideligt alternativ til restriktiv og kostbar manuel måling.

Brugere kan vælge fra en bred vifte af funktioner og tidsperioder, over hvilke de skal lagre deres resultater. Flow datasæt gemmes som .csv-filer, som derefter kan importeres direkte til en bred vifte af programmer til senere manipulation og analyse.

For at se en videointroduktion til Atrato ultralyds flowmeterområdet nedenfor og besøg www.atratoflowmeters.com for mere information

For yderligere information om Atrato-ultralydstrømningsmåler bedes du kontakte Titan Enterprises på + 44-1935-812790 eller [Email protected].

Titan Enterprises Limited

Producent af high performance off-the-shelf og skræddersyede flowmåler systemer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link