← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Påvisning af gaslækage fra en køleanlægskompressor

detektere kølekompressor for gaslækage

FLIR Systems rapporterer, hvordan dets GF304 optiske gasbilledkamera er blevet brugt til at påvise Freon R-124-gaslækage fra en køleanlægskompressor uden at afbryde eller lukke driften.


De fleste moderne kølemidler er organofluorforbindelser, og mens de ikke er ozonlagsnedbryder, indeholder nogle blandinger flygtige organiske forbindelser (VOC). Freon ™ R-124 er et almindeligt anvendt hydrochlorfluorcarbon (HCFC) -baseret kølemiddel, der anvendes i centrifugalkølere, der anvendes til fødevareproduktion, farmaceutisk opbevaring og aircondition.

Kølemiddelgasser som Freon R-124 er meget giftige, miljøskadelige og stærkt regulerede. Ved at detektere R-124-gaslækage tidligt, undgik planteoperatørerne behovet for kostbar kølemiddelpåfyldning, tab som følge af forkælet produkt og begrænset enhver miljøpåvirkning.

køleanlæg kompressor

Desuden gør de høje følsomme, håndholdte FLIR GF304-aktiverede inspektører til at bestemme og visualisere den nøjagtige kilde til disse usynlige kølemiddelgas lækager hurtigere og mere pålideligt end ved brug af faste snifferdetektorer, og det bekræfter også effektive reparationer, når de er færdige.

For yderligere information venligst besøge her eller kontakt FLIR Systems på + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via