← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Registrering af lækager fra elektriske kredsløbsafbrydere

optisk gas billedkamera

FLIR Systems har udgivet en ny applikation spotlight, der adresserer den udfordring, som elværker står overfor i detektion af gaslækage fra deres svovlhexafluorid (SF6) afbrydere.

Svovlhexafluoridafbrydere beskytter kraftværker og distributionssystemer ved at afbryde elektriske strømme, når de udløses af et beskyttelsesrelæ. Fordele ved svovlhexafluoridafbrydere over andre medier omfatter lavere driftsstøj, ingen emission af varme gasser og relativt lav vedligeholdelse.

Jo længere en lækage fra en SF6-afbryder er efterladt uopdaget og ikke repareret, jo flere indtægter går tabt, og jo større kulstoffodaftryk på miljøet fra elværket.

Derfor er det afgørende at hurtigt finde SF6-afbryderlækage for at minimere nedetid og indtægtstab. Ved hjælp af traditionelle lækage detektionsmetoder som gas sniffere eller sæbebobler er dette ikke altid muligt, da de kræver tæt adgang til eller endda nedlukning af elværket.

FLIR GF306Ved at bruge et bærbart, ikke-kontaktflad GIR306 optisk gas billedkamera, kan du visualisere SF6 og andre gasemissioner uden at slukke for driften. Du kan også hurtigt scanne stationer til lækager, samtidig med at du opretholder en sikker afstand fra højspændingsudstyr.

Ved hjælp af en FLIR GF306 kan du begynde at lække tidligt, hvilket reducerer indtægtstab, der går tabt ved nedbrud og reparationer. Hvis du gør det, vil det også medvirke til at reducere emissionerne, så din virksomhed kan overholde miljøbestemmelserne og undgå mulige bøder.

For en kopi af denne ansøgning spotlight please besøge her.

For mere information om brug af optiske gas billedkameraer til lækage detektering i elstationer / transmission besøg venligst www.FLIR.com/substation-transmission eller kontakt FLIR Systems på + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link