← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

DELBA Electrical opnår først NSK-certificeret værkstedstatus

dave balocco tim kæder

Det første firma i verden, der har opnået den nyoprettede NSK Certified Workshop-status, er DELBA Electrical, en førende ombygger og reparatør af motorer og generatorer med base i Sydafrika.

En omfattende revision og dybdegående træningsprogrammer var en del af den intensive proces, som nu betyder, at DELBA Electrical officielt anvender de bedste i klassen standarder til montering og anvendelse af NSK-produkter.

DELBA Electrical er en international specialist inden for reparation, tilbagespoling, servicevedligeholdelse og salg af roterende vekselstrøms- og jævnstrømsmotorer og generatorer til industrier, der inkluderer minedrift, stål, petrokemisk, kraftproduktion, papir og sukker.

Virksomheden blev etableret i 1963 og tilbyder eksemplarisk service til kunder nationalt i Sydafrika og på tværs af det bredere afrikanske kontinent. Dygtige og engagerede tekniske feltteamteams rejser og leverer tjenester, der inkluderer laserjustering, vibrationsanalyse, diagnostisk test, vedligeholdelse og nødreparationer.

Selvom dette initiativ understøttes af højt erfaret og dedikeret personale, der arbejder i fuldt udstyrede og velorganiserede workshops, vidste DELBA Electrical, at sit tilbud ville blive yderligere styrket ved at ansøge om NSK Certified Workshop-status.

Det certificerede værkstedsprogram, der er specielt afledt af NSK Europe, er designet til reparatører og ombyggere af roterende elektrisk udstyr; ikke kun motorer og generatorer, men inklusive gearkasser, kompressorer, blæsere og pumper.

Certificeret værksted sikrer, at ægte, fabriksfriske NSK-lejer monteres som standard i alle reparations- og genopbygningssituationer (medmindre slutbrugeren specificerer andet), og at værkstedsprocesser opfylder strenge NSK-standarder for bedste praksis til håndtering og montering af lejer. Derudover betyder opnåelse af status, at alle reparationer er dokumenterede og fuldt sporbare.

I DELBA Electricals hovedkvarter i Springs i Gauteng Provence i Sydafrika involverede certificeringsprocessen en to-dages revision af alle virksomhedens arbejdsmetoder, især dem, der involverede påføring og montering af lejer, sammen med tilhørende træningsprogrammer.

Virksomheden benyttede også lejligheden, som en del af programmet, til at opgradere sit vedligeholdelsesværktøj og testudstyr for yderligere at forbedre sit Field Service Teams tilstandsovervågningsfunktioner. Support og træning fra NSK-eksperter blev leveret til omkring 10 DELBA-teknikere med hensyn til NSKs CMS (Condition Monitoring Service), laserjustering og dynamisk balanceringstilbud.

For DELBA Electrical, som er en af ​​Sydafrikas største bil- og generatoropbygnings- og reparationsfirmaer, er der mange fordele forbundet med at opnå status som NSK-certificeret værksted.

For eksempel får DELBA nu til at fremme det faktum, at det er akkrediteret til NSK-standarder, et globalt anerkendt kvalitetsmærke og bedste praksis i klassen, hvilket giver differentiering på markedet. Når godkendte enheder er godkendt, er alle reparerede eller ombyggede enheder faktisk udstyret med en fælles mærket Certified Workshop-reparationsplade, hvilket fremmer det faktum, at NSK-produkter er blevet valgt og monteret i henhold til NSK's anbefalede standarder.

I sidste ende fremmer Certified Workshop en kvalitetsreparation understøttet med NSK-produkter af høj kvalitet. NSK kan rapportere, at en række andre virksomheder i øjeblikket arbejder for at få status og vil blive annonceret i sin tid.

www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link