← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Steam-specialister fejrer 30 års professionel akkreditering

spirax sarco 30 år

Den førende leverandør af dampløsninger, Spirax Sarco, fejrer tre årtiers kursusakkreditering fra City & Guilds Group.

Fra 1989 blev forholdet født ud fra en beslutning truffet af The Dairy Trade Federation og City & Guilds om at indføre en færdighedstestordning til validering og godkendelse af vedligeholdelsesingeniører i mejeriindustrien. Dette førte til indførelsen af ​​et nationalt anerkendt certifikat.

Sally O'Connell, leder af Training Center hos Spirax Sarco, forklarer, ”På det tidspunkt var Spirax Sarco den eneste autoriserede udbyder af Steam Plant Maintenance-uddannelse til ordningen. I 30 år siden har vi fortsat med at udvikle kurset og få akkreditering for både vores Steam Plant Maintenance og vores Steam Boiler Plant Fundamentals (Shell Boiler) kurser. ”

”Ved at arbejde med City & Guilds har vi været i stand til at skabe skræddersyede kurser, der imødekommer vores kunders behov,” siger Sally. ”Da City & Guilds er et stærkt kvalitetsmærke og anerkendt af vores kunder som sådan, er det fantastisk for Spirax Sarco at være så tæt på dem.

”Den understøttende kvalitetssikring og troværdighed inden for branchen er utroligt vigtig for os og vores kunder. At have vores kurser akkrediteret af City & Guilds giver os derfor et unikt salgssted for vores træningstilbud og sikrer, at vores levering forbliver konstant høj, ” Siger Sally.

Kirstie Donnelly, administrerende direktør i City & Guilds Group fortsætter, ”City & Guilds er verdens førende inden for kompetenceudvikling med 140 års uovertruffen erfaring. Vores formål er at sætte mennesker, organisationer og økonomier i stand til at udvikle deres evner til vækst. Vi er stolte over at have opretholdt et forhold til Spirax Sarco i tre årtier og akkrediteret deres færdighedstræning og fremhævet den kvalitetsproces og troværdighed, som eleverne aktivt leder efter. ”

”Når vi bevæger os igennem de kommende årtier, vil vi arbejde for at styrke vores forhold til City & Guilds og styrke de kurser, vi fremsætter til akkreditering. Vores mål er at bruge viden og ekspertise fra begge sider til at skabe passende akkrediterede kurser til dampindustrien ”, Konkluderer Sally.

For at finde ud af mere om Spirax Sarcos udvalg af træningskurser, venligst besøge her

Spirax Sarco

Spirax Sarco er en førende leverandør af damp- og termiske energiløsninger med hovedkontor i Storbritannien

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link