← Tilbage til vejning systemer og udstyr kategori

Forbrugerundersøgelser trådløs telemetri Fortøjning Link Load Cell fra LCM Systems

Med en række ab lager bue sjækkel vejeceller, UK vejecelle producent og leverandør LCM Systems er i stand til at tilbyde levering næste dag på sit sortiment af standard TELSHACK-B-vejeceller. Men nogle gange off-the-shelf løsning er ikke helt rigtigt for en kundes specifikke anvendelse, og det er her, hvor LCM in-house design team og omfattende erfaring i at tilpasse vejeceller giver LCM en konkurrencemæssig fordel.

Det skete for nylig, da en multi-national marine ingeniørvirksomhed i Canada spurgte TELSHACK-B vejecelle. De kunne lide princippet om en trådløs telemetri bøjle, men ønskede at måle skib docking spænding på et spil. De vigtigste krav var, at vejecellen skulle være bøjle stil; det skulle være lys nok til en enkelt operatør til at løfte det manuelt, men det skulle være robust nok til brug i en offshore og tung industrielt miljø. Derudover skulle løsningen være trådløst, så man undgår efterfølgende kabler og fuld sporbarhed var påkrævet på alle materialer. Det var svært at opnå med en konventionel bøjle, når måleområdet er 85te. Men det gjorde ikke tage modet fra LCM s design ingeniører. En mere kompakt og let løsning var nødvendig.

Resultatet blev LCM3782 85te trådløs telemetri Fortøjning Link Load Cell. Rustfrit stål var fremstilling foretrukne materiale for at holde vejecellen lys, men den stærke. Løsningen var at anvende en kompakt 180T Tønsberg Forankring Link vejecellen pin blev erstattet med en rustfri stålstift og trådløs telemetri boliger blev også fremstillet af rustfrit stål. Dette gjorde den bøjle vejecelle lys nok gør betjeningen spillet en en-mands operation og en håndholdt batteridrevet display blev leveret med en brutto / netto facilitet til overvågning af lethed. For yderligere at sikre, at systemet kunne modstå de barske driftsbetingelser den blev forseglet til IP67 og hele systemet blev leveret fuldt kalibreret og udstedt certifikater, der kan spores til UKAS.

I en kommentar til projektet, Steve Sargeant, administrerende direktør på LCM Systems siger: "Vi opfordrer kunder, der ikke ser præcis, hvad de vil have på vores hjemmeside for at ringe til os med deres specifikke applikationer. Denne måde, hvis vi ikke har en standard produkt, der er helt egnet, kan vi tilpassede eksisterende vejeceller eller designe et helt nyt produkt til kundernes høje krav. "

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.