← Tilbage til vejning systemer og udstyr kategori

Tilpasset Trådløs Telemetry Mooring Link Load Cell fra LCM Systems

Med en række lagercylinderbatterier, kan den britiske lastcellefabrikant og leverandør LCM Systems tilbyde levering næste dag på sit sortiment af standard TELSHACK-B lastceller. Somme tider er løsningen ikke helt korrekt for en kundes specifikke anvendelse, og det er her, hvor LCMs interne designteam og omfattende erfaring med at tilpasse belastningsceller giver LCM en konkurrencemæssig fordel.

Dette skete for nylig, da et multinationalt havteknikfirma i Canada spurgte om TELSHACK-B lastcellen. De kunne godt lide princippet om en trådløs telemetri-shackle, men ønskede at måle skibsdockingsspændingen på en vinsch. De væsentligste krav var, at belastningscellen skulle være shackle-stil; den skulle være let nok til, at en enkelt operatør kunne løfte det manuelt, men det skulle være robust nok til brug i et offshore og tungt industrielt miljø. Desuden skulle løsningen være trådløs for at undgå efterfølgende kabler, og der kræves fuld sporbarhed på alle materialer. Dette var svært at opnå med en konventionel shackle, når måleområdet er 85te. Men det skræmte ikke LCMs designingeniører. Der var behov for en mere kompakt, letvægtsopløsning.

Resultatet var LCM3782 85te Wireless Telemetry Mooring Link Load Cell. Rustfrit stål var det valgte fremstillingsmateriale for at holde belastningscellen lys, men stærk. Løsningen var at bruge en kompakt 180T Tonsberg Mooring Link, lastcellen blev udskiftet med en rustfri stålstift, og det trådløse telemetryhus blev også fremstillet af rustfrit stål. Dette gjorde, at ladelamperne var lette nok til at gøre vinsjen til en-mandsoperation, og der blev leveret et håndholdt batteridrevet display med et brutto / net-udstyr til nem overvågning. For yderligere at sikre, at systemet kunne modstå de hårde driftsforhold, blev det forseglet til IP67, og hele systemet blev leveret fuldt kalibreret og udstedt med certifikater, der kunne spores til UKAS.

I kommentar til projektet siger Steve Sargeant, adm. Direktør hos LCM Systems: "Vi opfordrer kunder, der ikke kan se præcis, hvad de vil have på vores hjemmeside for at ringe til os med deres specifikke applikationer. På denne måde, hvis vi ikke har et standardprodukt, der er helt egnet, kan vi tilpasse eksisterende belastningsceller eller designe et helt nyt produkt til kundernes krævende krav. "

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.