← Tilbage til Pumper kategori

Kunne din procespumper drage fordel af en sundhedskontrol?

pumper støtte

Ældre pumper spiser ikke kun for meget energi, de er også tilbøjelige til at mislykkes, der kan påvirke din virksomhed og dit vedligeholdelsesbudget negativt. Ved at erstatte dem med nye, energieffektive pumper får du pålidelig, billig pumpe drift.

Sådan gjorde en stor kontorbygning i det centrale London, da de erstattede forældede pumper med nye, energieffektive modeller efter en Grundfos Energy Check. Pumperne arbejder nu for at imødekomme den faktiske efterspørgsel, og de nye pumper leverer en besparelse på 318,000 kWh om året, efter at de har fulgt op på anbefalinger, de modtog, da de havde foretaget en Grundfos Energy Check. Dette svarer til en massiv besparelse på £ 30k pa, en stor reduktion af CO2-emissioner og en tilbagebetaling af kun 2.8-år.

Grundfos kan typisk opnå besparelser på 30-50% for kunder med en Energy Check. Da de peger på vejen mod den optimale udskiftning af pumpen, der giver store energibesparelser. Desuden opnår du pålidelig drift, reduceret nedetid og reducerede reparationsomkostninger. Resultatet: stærkt forbedret system pålidelighed.

Besøg www.grundfos.co.uk at lære mere.

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via