← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Coroll bliver NSKs første certificerede AIP-partner i Tjekkiet

coroll-ny certificeret aip-partner

NSK har udnævnt sin seneste certificerede AIP-partner, Coroll sro, der bliver den første autoriserede distributør i Tjekkiet til at modtage anerkendelsen. Ved en prisuddelingsceremoni den 13 maj blev certifikatet præsenteret for virksomhedens ledelsesteam sammen med NSKs ”Man mod fremtidens” tildeling, hvilket betyder imponerende niveauer af fremskridt. Coroll blev nomineret til at blive en certificeret AIP-partner af NSK Polen.

Med fokus på kvalitet er Coroll en af ​​de største distributører af lejer, kugleskruer og lineære bevægelsesteknologier i Tjekkiet. Virksomheden er etableret i 1995 og har omfattende tekniske kapaciteter, der arbejder med kunderne både for at designe nye produkter og optimere funktionaliteten af ​​eksisterende udstyr. Målet er altid at skabe den mest teknisk optimale og omkostningseffektive løsning for kunderne.

Baseret på denne etos var det tydeligt, at Coroll havde potentialet til at tage det næste skridt i dens udvikling og blive et af NSKs voksende netværk af AIP (Added Value Program) Certified Partners. Kun de distributionspartnere, der er i stand til at gennemføre en 10-plan, kan blive certificerede AIP-partnere, en proces, der inkluderer intensiv træning og evalueringer i felt.

For Coroll involverede programmet en række nøgletrin, herunder: situationsanalyse (evaluering og forståelse af kundeproblemet); design af løsninger (inklusive omkostningsberegning, afkast på investeringsanalyse og anden relateret information); implementering af løsningen; beregning af de faktiske besparelser og udvide løsningen til andre operationer.

Ekspert NSK-personale leverede omfattende uddannelse, der ikke kun fokuserede på NSK-produkter, -værktøjer og -tjenester, men en række andre relevante industrielle problemer, såsom effektiv vedligeholdelse og eftersyn, forfalskning af bevidsthed om fremtidig udvikling og fremtidig udvikling. I første omgang blev både teoretisk og praktisk uddannelse leveret i kandidatens lokaler, før feltuddannelse på kundens websteder. Processen tog mere end et år at gennemføre.

Det blev besluttet at prøve Corolls nyligt erhvervede viden og færdigheder hos to kunder i stålindustrien: en koldmølleproducerende plade og en valsemølleproducerende stålrør. På den kolde fabrik producerede et AIP-projekt, der involverede et omvendt rullende kvartsstativ, årlige omkostningsbesparelser på € 56,921, mens et projekt, der var centreret på stanseanlæg ved valseværket, genererede besparelser på € 32,820. Disse tal er tegn på de potentielle besparelser, som virksomheder har til rådighed, der drager fordel af NSKs beviste AIP-initiativ. Under overvågning af NSK leverede den autoriserede distributør desuden kundetræning i korrekt lejekontrol, håndtering og vedligeholdelse.

Baseret i Hronov bliver Coroll den femte certificerede AIP-partner i CEE (Central- og Østeuropa) -regionen og vil blive genstand for en løbende årlig gennemgang. Certificeringen bygger på virksomhedens mangeårige ry for teknisk ekspertise på tværs af præcisionssektorer, der inkluderer værktøjsmaskiner, stålfremstilling, transmissioner, papir og skinne, for kun at nævne nogle.

"NSK kører mod fuld tekniske og tilpassede tjenester gennem overgangen af ​​autoriserede distributører til et specialiseret netværk af certificerede AIP-partnere, der er i stand til at levere samlede løsninger", siger Tim Cains, europæisk AIP Services Manager.

Ved at bruge faciliteten 'Distribute Finder' på NSK Europe websted kan brugerne se en liste over alle certificerede AIP-partnere i deres respektive land.

www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link