← Tilbage til Kompressorer, Pneumatik & Hydraulik kategori

Trykluft og gas specialiserede skilte partnerskab for at sælge lineære membran kompressorer og vakuumpumper

Membrankompressorer kompressorer og vakuumpumper

HIBLOWs slidstærke og pålidelige udvalg af membrankompressorer og vakuumpumper er bredt betragtet som industristandard til vandbehandlingsapplikationer og er designet til OEM medicinske applikationer som luftmadrasser og blodtryksmonitorer samt andre industrielle, miljømæssige og forbrugerrelaterede applikationer. Ved at anvende avanceret teknologi gør det robuste design af HIBLOW-serien også dem ideelle til kontinuerlig anvendelse både indenfor og ude. Med en maksimal output op til 80 l / min og ved at bruge mindre energi end en konventionel pære, er virksomhedens nye tre-model XP-serie verdens letteste og mindste lineære pumpe, som på trods af sin størrelse er kraftfuld og perfekt til vandbehandling .

HIBLOW s HP serien omfatter HP40, HP60. HP80, HP100, HP120, HP150 og HP200 tavse kørende lineære membranpumper er designet til at levere luft til en bred vifte af applikationer, herunder fisk avl, septiktanke, luft injektion, iltnings-og medicinske produkter. De har lavt strømforbrug, dobbelt isolering, støv fælde filtre og en valgfri 80 liter elektrisk blæser til spildevandsrensning applikationer.

De C5 og C15 serien lineære membranpumper er designet til OEM applikationer såsom luft måtter, medicinsk blodtryksmonitorer, luft lejer, OEM pumpe, ilttilførsel til fiskeopdræt, brænder lufttilførsel og videnskabelige og kemiske instrumenter. De 220 / 240v pumperne fås med både 50Hz og 60Hz frekvenser og tilbyde flowhastigheder fra 6.5 at 17 l / min.

HIBLOW tilbyder også et udvalg af 12 / 24v DC forsyning og suge luftpumper med luftmængder fra-4.5 til + 5.0 l / min.

HIBLOW-serien af ​​lineære membrankompressorer og vakuumpumper, inklusive et komplet udvalg af reservedele, er til rådighed på lager fra Absolute Air & Gas. For yderligere information ring 0845 605 6660, besøg www.absoluteairandgas.co.uk eller e-mail [Email protected].

For yderligere information kontakt:
Adrian Lee, Absolute Air & Gas Limited
C6 Isidore Road, Bromsgrove Technology Park, Bromsgrove, B60 3FJ
Tlf: 0845 605 6660 Email: [Email protected] Web: www.absoluteairandgas.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.