← Tilbage til Pumper kategori

Komplet pumpeløsning Sætter Braemar på kortet

braemar support

Efter en 2-års restaurering, Fife Arms Hotel i Braemar et meget populært hotel - oprindeligt bygget i 19 århundrede - for nylig genåbnede sine døre. Med sine 46 individuelt designede værelser og en vidunderlig eklektisk samling af 12,000 stykker af omhyggeligt fremskaffede lokale genstande, historiske genstande og kunstværker, kan dette hotel være placeret i den koldeste del af Skotland, men indflydelsen på besøgende er varm og indbydende.

Sikring af, at det interne klima og M & E-tjenester kan levere til de højeste standarder, er en komplet pumpeløsning fra Grundfos Pumps, der samarbejdede med konsulenter RSP og entreprenører John G Mackintosh. Det kollektive endelige udvalg omfattede en række energieffektive pumper med variabel hastighed, der omfattede både single- og twin-pumpemodeller fra MAGNA3- og TPE-kredsløbene, der understøttes af et Hydro MPC-E-boostersæt, en trykbehandlingsenhed samt andre biprodukter.

Omdømme er alt hvad angår hoteller og med et så unikt tilbud har Fife Arms allerede modtaget rave reviews, dette ene hotel, der allerede udskærer en niche i sig selv, som vil være meget svært for andre at efterligne.

For at finde ud af mere om, hvordan Grundfos kan understøtte dit nye eller renoveringsprojektbesøg www.grundfos.co.uk

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link