← Tilbage til sundhed og sikkerhed kategori

Komplet Omron industrisikkerhedsområde nu tilgængelig fra RS Components i hele Europa

Over 200 Omron sikkerhedsprodukter fås på lager fra RS

Det populære og alsidige udvalg af industrielle sikkerhedsprodukter fra Omron Europe BV (Industrial Automation Business), som er en global leder inden for automation, er nu tilgængelig i hele Europa fra RS Components (RS), handelsmærket Electrocomponents plc (LSE: ECM ), verdens førende leverandør af høj service inden for elektronik og vedligeholdelsesprodukter.

Omrons sikkerhedsområde, der nu tilbydes af RS, er en omfattende portefølje af mere end 200 af de mest anvendte sikkerhedsprodukter, som alle er designet til at gøre det nemt at implementere effektive og pålidelige fuldt integrerede sikkerhedsløsninger til industrimaskiner.

Mekaniske og optiske beskyttelses-, nødstop- og blokeringsanordninger kombineres i Omron sikkerhedsområdet med skalerbar, nem at konstruere sikkerhedskontrol. Produkterne i serien omfatter lys gardiner, laserscannere, dørlåse, nødstopanordninger og kraftstyrede grænseafbrydere. Alle disse enheder kan overvåges med et udvalg af sikkerhedsrelæer og programmerbare sikkerhedsstyringer, hvilket muliggør nem integration med maskinstyringssystemer.

Lucien Dold, Omron Europe BV Marketing Manager SSC, EMEA Lande, sagde: "Ved at udvikle vores unikke og innovative produktsortiment og løsninger er vores mål om Omron altid at levere den bedste kundeværdi ved at kombinere de bedste kompetencer. Vores strategiske partnerskab med RS øger eksponentielt kundernes fordele ved at give adgang til det bedste i e-handel og de højeste serviceniveauer i logistik. "

Phil Dock, Electrocomponents Global Product Manager og Supplier Management, kommenterede, "Denne seneste tilføjelse til vores industrielle automationsprogram er et centralt element i vores strategiske samarbejde med Omron for at drive vækst i hele Europa. Kombinationen af ​​de bedste produkter og vores markedsledende serviceniveau sikrer, at maskin- og panelbyggere og vedligeholdelsesingeniører har nem adgang til de mest omfattende løsninger til deres industrielle applikationer. "

Yderligere oplysninger om Omrons industrisikkerhedsområde Fås af RS kan findes online.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.