← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Indsamling af termiske data ved høje hastigheder

højhastighedstermiske data

FLIR Systems har udgivet en ny vejledning til militærforskere, ingeniører og ballistikere, der er interesserede i at bruge termisk billeddannelse til langdistansemåling og projektilsporing.

Hvorfor bør forskere og ingeniører overveje termisk billeddannelse med de mange måleredskaber, der er tilgængelige?

En af de største fordele ved termiske billedkameraer til militærforskning og rækkevidde applikationer er deres evne til at optage og optage termiske data uden at skulle røre målobjektet under test.

Mange avancerede R & D- og videnskabelige kameraer tilbyder også hastigheden, den rumlige opløsning, udløsningen og avancerede timing-funktioner, der kræves for at karakterisere hurtige termiske transienter og mål at flytte ved høj hastighed. Termiske kameraer kan også registrere de mest subtile temperaturændringer, idet de bedste kameraer kan måle forskelle på mindre end 0.02 ° C.

Skrevet af FLIRs termiske billedkonsulenter giver denne gratis vejledning dig en omfattende forståelse af forsknings- og videnskabstermografi til militærforskning og testprogrammer fra hvordan IR-kameraer arbejder på, hvordan de kan gavne dit projekt. Kapitler i guidebogen omfatter:

  • Finde opløsning i et fjernt billede;
  • Måling ved lysets hastighed;
  • Udfordringerne ved infrarød strålingsmåling og software - en kritisk komponent i et termisk billedkamera.

Vejledningen giver også råd om, hvad man skal overveje, når man vælger et termisk billedkamera, og giver anbefalinger til forskellige militære testprogrammer.

For at downloade den nye vejledning, tak venligst besøge her

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link