← Tilbage til Pumper kategori

Circulator Matters

osb support

Hos Grundfos forstår vi, at for at du skal få succes, har du brug for det rigtige team bag dig, så vi er glade for at fortælle dig om vores ajourførte indenlandske cirkulatoropstilling, som er klar til at imødegå alle udfordringerne i opvarmningssæsonen .

Tag for eksempel den ALPHA1, der leverer den højeste effektivitet på markedet, og som også er tilgængelig som en rustfri tell 'N' version til DHW applikationer. ALPHA3 leverer den samme høje effektivitet, men inkluderer også trådløs hydraulisk balance og opsætning direkte til din smartphone uden behov for en separat læser.

Topfakturering går til UPS3, der blev indført i 2018, og som er bygget på en platform, der allerede var blevet bevist i millioner kedler. Dets succes kunne være nede på det faktum, at det opretholdt de funktioner, du kunne lide fra UPS2, såsom: manuel afblokering, robust opstart og keramisk skaft / lejer, men har også tilføjet et nyt stik, øget effektivitet. GO Replace-appen viser sig at være en praktisk og meget populær funktion, der tilbyder en hurtigere førstegangsfix. Dette vil hurtigt bekræfte, om Grundfos UPS3 kan bruges som erstatning.

For mere information besøg www.grundfos.co.uk/newteam

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link