← Tilbage til Solids & Bulk Materials Handling kategori

Kemiske pulvere de-klumpet med bulk taske Conditioner

hydrauliske ramper

DSM Coating Resins Spanien SL er verdens største producent af polyesterharpikser og en af ​​de største producenter af specialemulsioner.

Til fremstilling af mættede polyesterharpikspulvere, der anvendes i beskyttende belægninger til broer, skibe og biler, modtager DSM store mængder dicarboxylsyre- og diolbestanddele i bulkposer.

Begge materialer agglomereret under forsendelse og opbevaring, hvilket forhindrer dem i at strømme ud af bulkposen, hvilket krævede, at operatørerne slog klumper med håndværktøj. For at eliminere omkostningerne, rod, forsinkelser og sikkerhedsproblemer ved manuelle metoder installerede virksomheden en Block-Buster® Bulk Bag Conditioner, der automatisk nedbryder materialerne.

gaffeltruck last bulk taske

Gaffeltruck lægger en bulkpose i balsam.

Arbejdstagerne tømte oprindeligt posen på en rist i et kogt område og fortsatte med at knuse klumperne ved hjælp af håndværktøj.

"Disse manuelle metoder skabte betydelige tidsforstyrrelser og forstyrrelser i belastningsprocessen, samtidig med at der var risiko for skade og ubehag for arbejdstagerne"

siger Elio Sanchez, projektleder hos DSM Coating Resins Spain. Og DSM oplevede stadig blokeringer i nedstrøms processen, hvilket yderligere bremte produktionen.

Bulk Bag Conditioner bryder op kakede kemikalier effektivt, sikkert

Fremstillet af Flexicon (Europe) Ltd., Bulk Bag Conditioner er installeret i et sikkert atmosfærisk område nær forenden af ​​processen, der fodrer fabrikkens blandingsreaktorer.

Indbygget i en fritstående understøtningsramme måler enheden 2210 mm højt med 3378 mm bred ved 1981 mm dybt. Den er udstyret med to hydrauliske rammere, der er udstyret med specielt konturerede endeplader, og en drevet løfterelevator med variabel højdeplade.

Når en gaffeltruck lægger en bulkpose på kondensatorens platform, lukker operatøren de sikkerhedslåste døre.

Fra enhedens kontrolpanel programmerer operatøren ramtrykket, antallet af ramcykluser, en eller flere drejebordhøjder og rotationsgrad i henhold til posens mål og det nødvendige kondition for at løsne materialet i hele posen.

saks lift

Sakslyft løfter bulkposen til en nyvalgt højde, mens hydrauliske ramper med konturerede endeplader trykker på modsatte sider af posen for at løsne størkne pulvere.

Efter at have trykket på "Start," Konditioneringscyklussen er automatisk: Bulkposen hæves hydraulisk til den forvalgte højde, endepladerne trykker på modsatte sider af posen for at nedbryde agglomeraterne, og posen og drejeskiven roterer 90 ° for at betingelse af de tilstødende sider. Enheden kan også programmeres til automatisk at gentage konditioneringscykler ved flere baghøjder.

Materialet strømmer nu frit fra bulkposer til reaktorer, hvor 1 til 3 tonbatcher omdannes til mættede polyesterharpikser.

Mr. Sanchez siger, at Bulk Bag Conditioner har reduceret tiden til de-klumpmaterialer af 75% og forbedret kvaliteten af ​​råmaterialer, der kommer ind i fabrikens reaktorer, samtidig med at sikkerheden forbedres.

Da dicarboxylsyre er en hovedbestanddel i de fleste fremstillede partier, anvendes conditioneren dagligt.

Flexicon (Europe) Ltd.
182 John Wilson Business Park
Harvey Drive
Whitstable, Kent CT5 3RB
+ 44 1227 374710
[Email protected]
www.flexicon.co.uk

Flexicon (Europe) Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link