← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Kemisk doseringssystemspecialist ser 20% stigning i omsætning med ambitiøs vækststrategi

kemisk doseringssystem specialist

Opmuntret af et andet år med udvidelse og succes, er WES Ltd's 20% vækst i 2018 sat til at understøtte vandindustrien levere i løbet af den næste AMP7, da deres virksomhed udvides i både spildevand og drikkevand.

Den førende kemiske doseringssystemspecialist har opnået et tredje år i træk med stærk vækst. I tråd med sin formelle forretningsudviklingsplan udvidede virksomheden alle fire af sine divisioner i 2018: Chemical Dosing Systems and Projects; Kemiske doseringsprodukter; Service og installation; og udlejning af udstyr.

Specielt har lejeindstillingerne for kemisk doseringsudstyr tilbudt alternative løsninger og en vision af WES, der har haft en imponerende vækst i hele 2018. Ansættelse forhindrer behovet for kapitaludgifter til forsyningsvirksomheder på nye doseringssystemer og reducerer i stedet omkostningerne til en relativt lav månedlig betaling under deres driftsudgifter.

WES ser det voksende kemiske doseringssystems udlejningsvirksomhed som en god illustration af dets engagement og evne til at gøre alt, hvad der kræves for at løse kundernes problemer. Oprindelig oprettet for fleksibilitet til at håndtere afbrydelser af anlæg til planlagt vedligeholdelse, renovering, opgraderinger og andre ændringer, svarer det mange andre kort- og mellemlangtidsudfordringer. Disse omfatter nødsituationer, midlertidige stigninger i systemefterspørgslen og afprøvning af nye behandlingsstrategier.

Som led i den langsigtede plan udpegede WES for nyligt Jamie Cole til den nyoprettede rolle som operationsdirektør. Han bragte med sig et væld af relevante erfaringer, der blev opnået i ledende stillinger inden for ledende nyttevirksomheder og større byggegrupper.

I sidste år udvidede WES sin største depot for at skabe ekstra plads til, hvad der allerede er Storbritanniens største leje af kemisk doseringsudstyr. Både antallet og forskellige mobilsystemer er steget, og det giver et udvalg af større kemiske lagertanke til applikationer.

Mens WES 'lejeudstyr er beregnet til øjeblikkelig mobilisering nationalt, har fokuset på kontinuerlig udvidelse af andre aktiviteter i 2018 været selskabets syd- og sydøstlige hjerte. Der er også planer om at dyrke virksomheden i East Anglia, Midlands og Wales.

WES blev også tildelt en Lot 2 Chemical Dosing Framework Agreement af Thames Water, i 2018. Wess Salgs- og Markedsdirektør Dick Tett siger: "Vi har arbejdet med Thames Water i mange år og har bevist vores vilje til at forny og samarbejde.

"Vi tilbyder også kompatible produkter med stærk eftersalgs support og hurtige svartider. Ser vi på branchen mere bredt, håber vi, at mange andre vil søge vores faglige support for at maksimere effektiviteten i AMP7. "

For yderligere information om WES produkter og tjenester, besøg www.wes.ltd.uk.

WES Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.