← Tilbage til Heat Exchangers kategori

Tjek Heat Exchanger Services First Hand

varmeveksler design

Fra sine tre britiske hjemmesider tilbyder Thornhill Group design, fremstilling og support til varmevekslere for virksomheder, der forarbejder en bred vifte af produkter fra store mærker og ingredienser til mad og drikkevarer til virksomheder, der forarbejder stærkt flygtige kemikalier.

Selvom kravene fra begge sektorer for de typer af varmevekslerprodukter, der kræves, er ret forskellige, har de begge strenge kontroller og kriterier for, hvordan fremstillingen og servicen af ​​deres varmevekslere udføres, og de sikkerhedsforanstaltninger og arbejdsmetoder, der er i placere.

Det betyder, at de ofte besøger Thornhill's fabrikker for at vurdere processer og procedurer for sig selv og sende deres egne certificeringsbureauer for at få godkendelser fra tredjepart. Men erkender, at der er mange processionschefer, der ønsker at være sikker på at kunne se, hvad der foregår bag kulisserne, men ikke kan gå der selv, Thornhill har lavet denne korte video, der indeholder virksomhedens hovedaktiviteter:

Thornhill Engineering
Long Royd, Park Springs Industrial Estate, Grimethorpe, South Yorkshire, S72 7PT
T: 01226 710000
E: [Email protected]
W: www.thornhillheatexchangers.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link