← Tilbage til Pumper kategori

Certificerede pumper fra WMFTG sikrer sikker brug i vandindustrien

certificerede vandindustri pumper

En række avancerede pumper, der tilbydes af Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er blevet certificeret til NSF / ANSI 61 standard, et skridt, der giver yderligere sikkerhed for virksomheder inden for vandindustrien, der søger sikker og præcis kemisk måling.

Modeller i Bredel og SPIDS Områder er blevet de første kemiske måleslangepumper verden over for at opnå akkreditering for drikkevandskemikalier. En række procespumper i Watson-Marlow og Qdos Serier, der bruger lang levetid industrielle slanger også bære certificeringen.

Kvalitetsmærke

Når der fremstilles, sælges eller distribueres vandbehandlings- eller distributionsprodukter i USA, skal produkter overholde 48-staterne. Desuden kan statslige agenturer bestille vandproducenter til at fjerne ikke-certificerede produkter.

Standarden bærer også vægt i andre lande, da overholdelse indikerer merværdi og en klar sikkerhedsbesked, især da ingen andre slangepumper er certificeret til dato.

Certifikatet dækker APEX10, 15 og 20 slangepumper (med EPDM slanger), APEX28 og 35 (med EPDM og NR slanger) og Bredel 10 til 50 (syv modeller) med EPDM og NR Endurance slanger. Som følge heraf kan vandindustrikunder nu anvende certificerede slangepumper i applikationer med strømningshastigheder op til 17,500 l / h og udladningstryk op til 16 bar.

Forskellige slanger og indsatser er certificeret til brug sammen med de godkendte kemikalier, der er anført på NSFs hjemmeside og i Bredels 'Brugervejledning certificerede slangepumper'. Naturligvis er certificeringen kun gyldig, hvis originale udskiftningskomponenter anvendes til de befugtede dele.

Apex 35 EPDM


Procespumpe certificeringer

Udvalgte pumper i Watson-Marlow 500-, 600- og 700-serie procespumpeområdet, der bruger Marprene kontinuerlige slanger og Marprene LoadSure elementer samt Qdos kemiske målepumper, har NSF / ANSI 61 akkreditering.

Disse pumper dækker strømme fra mikroliter til op til 2,000 liter / time og er almindeligt vedtaget til vandbehandling applikationer, hvor de håndterer desinfektionsmidler og flocculants 24 / 7.

'NSF / ANSI 61: Drikkevandssystemkomponenter - Health Effects' bekræfter, at de kemikalier og materialer, der anvendes til fremstilling af drikkevand, er sikre og ikke vil have negative helbredseffekter. Standarden sikrer, at komponenter i processen, som f.eks. Pumper og slanger / slanger, ikke tilsættes forurenende stoffer, der vil medføre sundhedsmæssige eller regulatoriske problemer.

www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

1 Kommentar

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link