← Tilbage til begivenheder kategori

CERTIFICERET PROFIBUS OG PROFINET UDDANNELSE

Industri 4.0

PROFIBUS UK Group støtter kurser, der drives af Manchester Metropolitan University (MMU), Verwer Training & Consultancy Ltd (VTC) og Control Specialists Ltd (CSL). Alle tre organisationer er PI Training Centers (PITCs), der er godkendt af PROFIBUS & PROFINET International (PI) for at levere PI's certificerede kurser, der fører til internationalt anerkendt akkreditering som Certified PROFIBUS eller PROFINET Engineers eller Installers.

PROFINET TRAINING COURSES


profinet logoCertificeret PROFINET Installer

Et vigtigt kursus for elektroingeniører og teknikere, der har brug for at opgradere deres færdigheder til at omfatte industriel Ethernet-installation. Denne en-dags hands-on kursus lærer design, installation og test af komplette PROFINET-netværk og vil undervise delegerede, hvordan man undgår almindelige, men potentielt dyre installationsproblemer.

Næste kurser:

2 Jul, Sted: Manchester, Leverandør: MMU
Mere information og registrering
16 Sep, Sted: Manchester, Leverandør: CSL
30 Sep, Sted: Belfast, Leverandør: CSL
Mere information og registrering


PROFINET Idriftsættelse og vedligeholdelse

Det en-dages PROFINET-igangsætnings- og vedligeholdelsesforløb giver et mellemniveau af uddannelse for teknikere og ingeniører, der er involveret i idriftsættelse, sundhedskontrol og fejlsøgning på operationelle PROFINET-systemer.

Næste kurser:

3 Jul, Sted: Manchester, Leverandør: MMU
Mere information og registrering
17 Sep, Sted: Manchester, Leverandør: CSL
1 Okt, Sted: Belfast, Leverandør: CSL
Mere information og registrering


Certificeret PROFINET Engineer

Dette kursus giver en detaljeret teknisk viden om PROFINET-teknologien og de fordele, den tilbyder dine automatiserings- og produktionsprocesser. I slutningen af ​​træningen vil der blive en teorieksamen. Deltagere, der bestiller, får titlen Certified PROFINET Engineer og får et officielt certifikat. Succesfulde deltagere vil have tillid til at evaluere PROFINET som en løsning til deres automationskrav og være i stand til at designe en ordentlig ansøgning.

Næste kurser:

3 Jul, Sted: Manchester, Leverandør: MMU
Mere information og registrering
17 Sep, Sted: Manchester, Leverandør: CSL
1 Okt, Sted: Belfast, Leverandør: CSL
Mere information og registrering


PROFIBUS TRAINING COURSES

profibus logo
Certificeret PROFIBUS Installer

Et vigtigt kursus for elektroingeniører og teknikere, der har brug for at opgradere deres færdigheder til at omfatte Fieldbus installation. Denne en-dags hands-on kursus lærer design, installation og test af komplette PROFIBUS netværk, herunder DP, PA og optisk fiber teknologi. Omfatter buslayout og opsigelse, grounding regler og praksis, kurset vil undervise delegerede hvordan man undgår almindelige, men potentielt dyre, installationsproblemer.

Næste kurser:

30 Sep, Sted: Manchester, Leverandør: MMU
Mere information og registrering
23 Sep, Sted: Belfast, Leverandør: VTC
22 Jul, Sted: Inverness, Leverandør: VTC
9 Sep, Sted: Manchester, Leverandør: VTC
Mere information og registrering


PROFIBUS Idriftsættelse og vedligeholdelseskursus

Et en-dags kursus designet som en tilføjelse til den Certified PROFIBUS Installer Course, der dækker de praktiske teknikker til fejlfinding på "operationelle" PROFIBUS netværk. Teknikker undervist i kurset omfatter brug af en moderne PROFIBUS analysator, klasse 1 og klasse 2 masterfunktioner (ingeniørværktøj) til at diagnosticere netværksfejl, enhedsfejl og I / O-problemer. Studerende lærer også at diagnosticere og nøjagtigt lokalisere kabel-, forbindelses- og enhedsfejl.

Næste kurser:

1 Okt, Sted: Manchester, Leverandør: MMU
Mere information og registrering
24 Sep, Sted: Belfast, Leverandør: VTC
23 Jul, Sted: Inverness, Leverandør: VTC
10 Sep, Sted: Manchester, Leverandør: VTC
Mere information og registrering


Certificeret PROFIBUS System Designer

Dette kursus er rettet mod alle, der beskæftiger sig med design,
specifikation eller indkøb af moderne automatiserings- og kontrolsystemer på det tekniske eller tekniske niveau. Kurset er også velegnet til enhedsproducenter, systemintegratorer og tekniske salg / marketingfolk, der gerne vil vide den bedste måde at sætte systemer sammen. Kurset er rettet mod det faglige ingeniørniveau og en grundlæggende kendskab til styresystemets terminologi, og evnen til at udføre simple tekniske beregninger antages.

Næste kurser:

22 Jul, Sted: Manchester, Leverandør: MMU
Mere information og registrering
11 Sep, Sted: Manchester, Leverandør: VTC
Mere information og registrering


Certificeret PROFIBUS Engineer Course

Dette er et dybtgående kursus, der dækker PROFIBUS DP og PA netværk drift, design, idriftsættelse og live fejlsøgning. Kurset dækker grundlæggende cykliske dataudvekslinger (såkaldte DP-V0) og DP-V1-udvidelser, som bruges i PA-enheder og mere komplekse DP-enheder. Det meste af kurset er involveret i at forstå og tolke de forskellige telegrammer, der passerer mellem enheder. Det er et verdensomspændende anerkendt træningsprogram, standardiseret af PROFIBUS International. Den certificerede PROFIBUS Installer og Commissioning & Maintenance kurser er vigtige forudsætninger for at deltage i dette kursus.

Næste kurser:

23 Jul, Sted: Manchester, Leverandør: MMU
Mere information og registrering
23 Jul, Sted: Inverness, Leverandør: VTC
10 Sep, Sted: Manchester, Leverandør: VTC
Mere information og registrering

ON-SITE TRAINING FOR 6 ELLER MERE FÆLLES

Hvis du har en gruppe 6 eller mere til at træne, så er du måske interesseret i at have et kursus leveret på dine egne lokaler. Det Forenede Kongerige er godt tjent med fuldt akkrediterede træningsfaciliteter, hvor tre organisationer kan levere disse kurser på stedet, The Ascent Center ved Manchester Metropolitan University (MMU), Control Specialists Ltd (CSL) og Verwer Training and Consultancy (VTC).

Er du interesseret i uddannelse på stedet for din virksomhed? Klik her for at kontakte MMU or her for at kontakte CSL eller her for at kontakte VTC

INDLEDNING til PROFINET - ESSEX


PROFINET - Installation, idriftsættelse og vedligeholdelse

Sept University of Essex
PROFINET bliver hurtigt det valgte netværk for kommunikation i industriel automation Men hvordan er det forskelligt fra konventionel ethernet, hvilke forholdsregler skal jeg tage, når jeg installerer det, hvordan kan jeg kommissionere og støtte det fremad? Svar på disse og mange andre spørgsmål, du måtte have, vil blive givet under dette to indledende kursus til PROFINET. Udgangspunktet for Ethernet-princippet går frem til PROFINET, hvordan det skal installeres korrekt i et industrielt miljø og forslag til installationskvalificering af dit netværk. Den anden dag bruges til at bygge et PROFINET netværk bestående af en PLC, flere PROFINET IO enheder og switches fra flere producenter. Dette følges derefter ved at definere driftskvalifikationer for et PROFINET-netværk og de værktøjer, der er tilgængelige for at udføre denne opgave og løbende support af et PROFINET-netværk.
Kontakt Philip George ved University of Essex for at registrere.

PROFIBUS-koncernen

Vi opretter og leverer standarder, profiler og kurser til procesindustrien digital kommunikation

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link