← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Udvælgelse af celleafbrydelsesudstyr Whitepaper

valg af celleforstyrrelsesudstyr

Det højeste HPH-arbejdstryk betyder ikke nødvendigvis det mest effektive udstyr til celleforstyrrelser. Det er meddelelsen fra process engineering firmaet BPE, som har produceret en ny hvidbog om udvælgelsen af ​​udstyr til celleforstyrrelser.

Papiret, der er tilgængeligt gratis via BPE hjemmeside, er en del af virksomhedens løfte om at dele bedste praksis på tværs af fremstillingssektoren.

I den forbindelse forfatter Gary McRobbie de forskellige løsninger til rådighed for celleforstyrrelsessystemer og de faktorer, der kan påvirke effektiviteten. Hvidbogen fokuserer på BPEs projekt for en større biopharma-klient, som ledte efter et nyt celleafbrydelsessystem, som skulle anvendes efter centrifugering af fermenteringshøstopløsningen og forud for yderligere nedstrøms behandling.

En analyse blev foretaget for en planlagt fremtidig pichia-cellelinie for at vurdere de økonomiske fordele ved at købe en maskine, der opererer ved højere driftstryk med øget effektivitet i celleafbrydelser, og om den yderligere kapitalinvestering var berettiget.

Efter en omhyggelig analyse med udgangspunkt i en række videnskabelige og omkostningsfaktorer blev det konkluderet, at den yderligere investering i højtryks-HPH eller højtryksmikofluidisering ikke ville opfylde kundens mål for afkast af kapitalinvesteringer.

Anbefalingen var at anvende en mediumtryksmaskine, som ville opfylde kundens prognoseprodukt tekniske og kommercielle krav, samtidig med at der blev gjort betydelige besparelser i kapitalinvesteringer.

Gary McRobbie sagde: "Valg af den bedste tilgængelige teknologi til et projekt kræver en robust vurdering af kritiske procesparametre og kritiske kvalitetsattributter. Papiret gennemgår en struktureret tilgang til at få afgørelsen rigtigt, første gang. "

At anmode om en gratis kopi af hvidbogen besøge her

For at finde ud af mere om BPE besøg www.bpe-ds.com

BPE Design og support Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via