← Tilbage til Machine & Electrical Safety Systems kategori

Castell introducerer unik webshop for sikkerhed sikringsanlæg industri

Porta Castell

I en første for sikkerheden sikringsanlæg industrien, har industriel sikkerhed specialist Castell Safety International Ltd lanceret en webshop med unik funktionalitet, Porta Castell (www.porta.castell.com).

Porta Castell er en online facilitet, der giver kunderne mulighed for at bestille ikke kun Iso-Lok lock-out / tag-out produkter og udskiftning FS nøgler, men nu valgt fanget centrale interlocks og Salvo produkter via et symbol konfigurator. Iso-Lok hængelåse kan bestilles efter gældende forskellig eller suiter, med kunder med angivelse af de krævede forskellig, når placere deres ordre. Udskiftning af reservedele af fastsiddende nøgle interlocks og Salvo produkter kan også købes til at passe kundernes eksisterende systemer på stedet.

Betaling kan nu ske via en købsordre system, ud over den eksisterende betaling (kredit / debit-kortet) indstilling. Webshoppen indeholder også en mulighed for at oprette og eksportere et citat for at tilfredsstille kundernes papirarbejde krav.

Porta Castell sikrer, at ordrer bliver behandlet hurtigere, med forbedrede leveringstider for fastsiddende nøgle interlocks og Salvo produkter; produkter kan afsendes inden for syv dage.

Kunderne drager også fordel af en forbedret kvittering tjeneste; Porta Castell ordrer modtage en øjeblikkelig ordrebekræftelse.

David Hughes, Castells salgsdirektør, kommenterede: "Dette er en vigtig udvikling for Castell. Muligheden for at kunderne kan placere ordrer og vælge produkter, der bruger Porta Castell, reducerer ledetiderne og sikrer også, at kunderne kan vælge de rigtige produkter på købsstedet. Castells produkter er installeret over hele verden - at kunne imødekomme krav fra vores kunder for at understøtte denne installerede base er et centralt spørgsmål, som Porta Castell hjælper med at løse. "

Shila Mohammadian
Castell Safety International Ltd
217 Kingsbury Road
London
UK
NW9 9PQ
Tel: + 44 (0) 20 8200 1200
Fax: + 44 (0) 20 8205 0055
E-mail: [Email protected]
Internet side: www.castell.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.