← Tilbage til Pumper kategori

Watson-Marlow OEM pumpe udvalgt af Pulsonic for nye spildevand samplere

spildevand

Watson-Marlow 501FDC / RL OEM-pumper er blevet udvalgt til brug i innovative nye spildevandssamplersystemer udviklet af Halifax-baserede Pulsonic Technologies Ltd. Udvalgt fordi pumpens ydeevne ikke kunne matches med sammenlignelige tilsvarende modeller, har bevægelsen allerede hjulpet tidligt Salget af Pulsonics nye Hydrocell-systemer forud for deres officielle lancering senere i år.

Pulsonic Technologies er etableret i 1993 og er vokset til at være en britisk leder inden for design og fremstilling af spildevandsinstrumenter, der tilbyder produkter og nøglefærdige projekter, der tager højde for flowovervågning og -styring, niveaukontrol, spildevandsprøvetagning og spildevandsbehandling. Den stærke vækst i virksomhedens løsninger har ført til nylige investeringer i sin instrumenteringsportefølje, og det første resultat af disse bestræbelser er Hydrocells sortiment af spildevandsmønstre.

"Med Hydrocell ønskede vi at skabe en helt ny generation af intelligente samplere" forklarer virksomhedens Business Development Manager, Liam Duffy "dette er et produkt, du instinktivt ved, hvordan man bruger det, fordi det tilbyder Windows-baseret funktionalitet, drives af en simpel brug fuldfarve berøringsskærm display og giver fuld grafisk feedback ligesom en pc eller spil konsol. Helt enkelt er det barnets spil at drive og gør væk med komplekse instruktionsmanualer og usikkerhed, brugerne føler ofte, når de programmerer traditionelle samplere.

Displayet giver brugeren en simpel at bruge Windows-baseret interface, som giver mulighed for høj nem programmering og viser også øjeblikkelige data i både grafiske og tekst-format, og Pulsonic mener, at Hydrocell sampler teknologien vil sætte trenden for fremtiden som brugere efterspørgsel enklere og mere interaktive brugergrænseflader.

Ikke alene er den Hydrocell den første på markedet ved hjælp af avanceret state of the art teknologi i sin kerne, men det indeholder også andre avancerede funktioner såsom intelligent motorteknologi i rotoren arm og avanceret logning facilitet, der kan optage prøvetagning fylde sekvenser fejl status osv. for en periode på op til 20 år.

Historie af succes
Watson-Marlow Pumps Group har i mange år arbejdet med Pulsonic på instrumentets side af sin virksomhed, så da Watson-Marlow igen var første havn, da direktivet kom til en ny tilføjelse til virksomhedens produktportefølje.

"Vi fandt, at vi simpelthen ikke kunne få ydeevnen andetsteds i form af pumpeløfteevne," forklarer hr. Duffy. "En stor del af handelsudledningen produceret af virksomheder som fødevareproducenter flyder gennem underjordiske afløb, hvor elevatoren ofte skal være så meget som 7-målere. Normalt kræves der en ekstra pumpe til at rumme dette, men Watson-Marlow-pumpens kapacitet sparer denne ekstraomkostning. "

Watson-Marlows 501FDC / RL OEM-pumpe består af en enkeltkanal 501RL-pumpehoved, en kraftig 12V-likestrømsmotor, den nye Watson-Marlow-gearkasse og en aluminiumplade. 501FDC / RL giver det højeste momentudgang, pumpehastigheder og strømningshastigheder for alle Watson-Marlow OEM-pumper.

Birolle
"En ingeniør fra Watson-Marlow mødtes med vores R & D-team for at give input til udviklingen af ​​vores Hydrocell-systemer," siger hr. Duffy. "Han arbejdede sammen med os for at sikre, at specifikationen og kapaciteten var egnet til markedets førende Hydrocell-sortiment."

501FDC / RL anvendes i begge Hydrocell-modellerne udviklet af Pulsonic - et omkostningseffektivt to-flaske system og en højere specifikation fire-flaske kølet enhed - ideel til bevaring af spildevand indeholdende stærkt nedbrydeligt materiale.

Repræsentative prøver
"Vandvirksomheder opkræver forarbejdningsvirksomheder og andre industrikunder med handel med effluent-godkendelser på både deres volumen og toksicitet," siger hr. Duffy. "På steder som fødevareproducenter, hvor der ikke findes prøveudtagningsudstyr, besøger vandforetagendet en eller to gange om måneden og tager en stikprøve til analyse. Dette kan ofte resultere i massivt urepræsentative prøver og derfor inkonsekvente regninger. "

Fordi Hydrocell spildevand sampler er knyttet til en flowmåler via relæ-teknologi, er repræsentative prøver altid produceret (gennem en sammensat prøveudtagningsredskab procedure) for fakturering. Systemerne kører dagligt fra midnat til midnat, og er programmeret til at skifte flasker automatisk ved 00: 00 timer.

"Vi har stor erfaring på dette område og ser ofte, at regninger bliver reduceret, når der er installeret en spildevandssampler," siger hr. Duffy. "Hydrocell sampleren med Watson-Marlow pumpe teknologi sætter os i en stærk markedsposition, da det giver robust udendørs kapacitet fra en enkelt enhed. I en verden, hvor miljøovervågningen bliver stadig vigtigere, og i en industri, hvor standarderne strammes konstant, skal overvågningsløsninger være nøjagtige, pålidelige, nemme at bruge og give data, der er enkle at fortolke. "

www.wmpg.co.uk

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.