← Tilbage til Pumper kategori

Watson-Marlow MasoSine pumper erstatte AOD er ​​på Pukka Pies at tilbyde hurtigere, mere støjsvage og mere effektiv drift

MasoSine pumpe

MasoSine pumpe teknologi fra Watson-Marlow Pumps Group har løst en række pumpe-relaterede problemer på førende britisk pie producent, Pukka Pies Ltd Sigte til lavere decibelniveauer, reducere cyklustider og skære energiforbruget, Pukka Pies erstattet pneumatisk betjente luftpumper med MasoSine SPS 2.5 pumper til at overføre kød fyld på sit hovedkvarter i Syston, Leicestershire, hvorfra den producerer over 60 millioner tærter hvert år.

"Vi brugte en pneumatisk luftpumpe til at overføre forkogt kød fra en 200 liter skål til en indskyder påfyldningstragt klar til at fylde de tærter," forklarer virksomhedens vedligeholdelse manager, Simon Kemp. "I første omgang, at pumpen var meget støjende, og vi ønskede at forbedre arbejdsvilkårene for vores bageri agenter. Vi fandt også, at kødet blandingen - som er rig, tyk og fuld af kød bidder, og derfor må ikke beskadiges - var problematisk for de pumper, vi havde på stedet. Vi havde brug for at finde en pumpe, som kan suge løfte blandingen fra røreskål op til indskyder foderbeholderen, samtidig med at produktets integritet. "

Pærelet
En undersøgelse for et MasoSine positiv fortrængningspumpe fra Watson-Marlow oplevede Pukka Pies introduceret til SPS 2.5 model, en yderst pålidelig, økonomisk pumpe velegnet til højt tryk, hygiejnisk i sektorer som fremstilling mad. Pumpens eksklusive sinusformet rotoren overvinder de begrænsninger af konventionelle Loberotorpumper at producere kraftige sug med lav forskydning, lav pulsation og skånsom håndtering, hvilket alt sammen bidrager væsentligt til lavere støjniveau.

"Med installationen af ​​den første MasoSine SPS 2.5 lykkedes at sænke støjen fra 94 decibel højdepunkt, til 74 decibel højdepunkt," siger en glad Mr Kemp.

Processen med at overføre kød til topniveau indskyder påfyldningstragtens den styres af Pukka Pies egen variabel hastighed drivsystem (VSD). I kombination med let integreret SPS serie pumpe, som har imponerende sugehøjde for de tætte Tærtefyld er det nye system leverer en yderligere fordel i navnet på 20% hurtigere pumpning tider.

"Desuden, da installationen af ​​vores første MasoSine pumpe omkring to år siden, vi nu bruger langt mindre trykluft - til tonerne af 660 liter per minut. Dette svarer naturligvis til betydelige besparelser i vores energiforbrug, "tilføjer Hr. Kemp.

Den MasoSine pumper på Pukka Pies består af rustfrit stål power rammer og forsynet huse med forhøjede bundplader og hjul til at bistå med mobilitet og reducerer friktion. De har også en ret vinkel gearkasse for at reducere fodaftryk.

No-bøvl Rengøring
Med omkring 280 medarbejdere blev Pukka Pies grundlagt i 1963 af Trevor Storer, og drives i dag af sønnerne Tim og Andrew. Pukka er nu en af ​​Storbritanniens mest populære pie mærker, der tilbyder fyldninger, der omfatter bøf og nyrer, kylling og champignon, og hakket oksekød og løg.

Med hygiejnen og produktkvaliteten to faktorer af afgørende betydning på Pukka tærter, skiftende fra et produkt / opskrift til en anden kræver stripping ned pumperne for rengøring.

»Vi fratage pumperne mellem ændringer i produktet og i slutningen af ​​hver arbejdsdag i overensstemmelse med en streng rengøring tidsplan, så det er fantastisk, at de MasoSine pumperne er så nemme at afmontere og ren," siger Kemp. "Det tager kun omkring 20 minutter før vi er klar til at gå igen, hvilket er hurtigere end at bruge vores tidligere luftpumper. Afgørende er sinus pumper strippet og renset af maskinens agenter snarere end uddannede ingeniører. "

På niveau
Imponerende vækst på Pukka Pies er blevet modsvaret af procesinnovation, med MasoSine pumper en sag. Selskabet har nu en række SPS-pumper på stedet, herunder flere pumper, der opererer med en oversvømmet sug og tre, som udnytter suge løftekapacitet på sinus pumpe.

»De forskellige fyld må ikke være brudt op ved at pumpe operation," forklarer Lars Kemp. "Vi er nødt til at fastholde betydelige kødstykker at opretholde de nødvendige kvalitetsniveau vores kunder forventer. Heldigvis for os, de store pumpestationer kamre i MasoSine SPS pumper bevare og vedligeholde produktet integritet, selv for skrøbelige produkt som forkogt kød eller kylling. "

Siden installation, Pukka Pies rapporterer ingen pålidelighed eller vedligeholdelse spørgsmål, med pumperne i drift hver dag mellem 08: 00 og 17: 00, overføre omkring 200 liter forkogt kød hver 20 minut.

Højtryk performer
SPS-serien pumper tilbyde kapacitet på op til 91.2 m³ / t og tryk op til 15 bar takket være deres tunge konstruktion. De kan sikkert pumpe høj viskositet produkter, mens deres innovative og enkle design giver økonomisk in-line vedligeholdelse. Med en enkelt aksel og rotor, der er ikke behov for komplicerede timing gear og flere pakninger, der er forbundet med konventionelle Loberotorpumper.

"Der er ingen tvivl om, at MasoSine pumperne er blevet en vigtig del af vores proces," slutter Anders Kemp. "For det første, sundhed og sikkerhed i vores arbejdsstyrke er altafgørende, hvilket sammen med den kliniske hygiejne, proces effektivitet og reduceret energiforbrug, har gjort hele projektet en reel succes."

www.wmpg.co.uk

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.