← Tilbage til Pumper kategori

Vandbehandlingsanlæg erstatter membranmålerpumpe med peristaltisk pumpe

Verderflex Dura slangepumpe

Udfordringen

Et vandbehandlingsanlæg i den amerikanske delstat Georgien bruger flere brønde til at give sine beboere og industrier ferskvand. Hver brøndsted skulle udstyres med det passende behandlingsudstyr for at sikre, at vandet opfylder og overskrider lovkravene.

Et sådant godt sted anvendte en membranformet frem- og tilbagegående doseringspumpe til pumpning af kalkopslæmning direkte ind i brøndens udgang. Brønden løber omkring 12 timer om dagen og udledes enten til systemet eller til tårnet til opbevaring. Efterspørgslen efter kalkopslæmning er op til 11.4 liter pr. Minut (3 gallon pr. Minut) og skal pumpes ved tryk, der overstiger 4 bar (60 psi).

Traditionelle diafragmestørrelsespumper bruger kontrolventiler, som slides ud og forårsager effektivitetstab. Fordi dette brøndsted er ubemandet, skulle vandlederådgiveren Mr. Gibson eller hans medarbejdere foretage daglige ture til stedet for at kontrollere pumpens effektivitet. Det tog meget tid og blev en stor hovedpine for afdelingen.

Løsning

Verder's lokale repræsentant, GPM Environmental, introducerede planten til Verderflex Dura, en peristaltisk doseringspumpe, der ikke lider af slibende slid og ikke taber effektivitet over tid. Hr. Gibson købte en enhed og var straks tilfreds med, hvor jævnt og roligt enheden løb i forhold til den gamle membranpumpe. Efter den indledende to måneders installationsperiode citerede hr. Gibson at:

"Den gamle pumpe tabte strøm, og vi var nødt til konstant at kontrollere det. Den nye pumpe er meget konsekvent; vi behøver aldrig at justere det. "

Som en ekstra bonus kunne Verder eftermontere den eksisterende motor og VFD, hvilket sparer over tusind dollars i udstyrsomkostninger. Alt i alt er fabrikken meget tilfreds med værdien leveret af Verder, og glæder sig til at opgradere alle deres membranpumper til Verderflex Dura Hose Pumps. For yderligere information kontakt venligst Verder, Inc.

VERDER (UK) Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.