← Tilbage til Pumper kategori

VERDER og Naiad Tilbud Severn Trent Solution

pumpeløsninger

Pumpeløsninger for vand, kemikalier, fødevarer og farmaceutiske industrier

Naiad Aquatic proces specialister og Verder eksperten i pumpeløsninger til vand-, kemi-, fødevare- og lægemiddelindustrien har lavet sammen for at give den perfekte løsning til Severn Trent Barston spildevandsbehandlingsarbejder (STW).

Naiad Akvatiske og VERDER pumper var ikke kun i stand til at give en mekanisk og elektrisk løsning, men også en detaljeret forståelse af akvatisk økologi og de kemikalier, der er involveret i dosering. Med stor erfaring i mætningssystem for fosfat fjernelse og en god forståelse af de involverede i spildevandsbehandling processer blev en nøglefærdig kalk dosering pakke designet, fremstillet, installeret og bestilt til at opfylde de præcise krav i Severn Trent.

Mike Heap, salgs-og marketingdirektør i Verder forklarer, hvad projektet inddraget: "De involverede i spildevandsbehandling processer er komplekse, men vi var i stand til at hjælpe Barston STW, fordi vi forstår processerne og har en række af doseringssystemer, som kan give den perfekte løsning. "

Dr. Philip Kerrison forklarer: "Byspildevandsdirektivet pålægger en juridisk forpligtelse til spildevandsbehandling myndigheder til at fjerne fosfat fra spildevand. Fjernelsen fosfat er nødvendig for at forhindre befrugtning modtage vandløb og efterfølgende forbedrede risiko for eutrofiering.

"Processen med at fjerne phosphat involverer dosering ferrisulfat en sur. Kalk tilsættes derefter efter biologisk behandling fase (fjernelse fosfat) for at sikre, at spildevand er efterfølgende i stand til at nitrify succes, inden det udledes fra værker. De mikroorganismer, der udfører nitrifikationen kræver pH til at være mellem 7 og 8 og hæmmes af flere sure betingelser. Lime doseres at afbalancere PH af spildevand "

Mike fortsætter: "Barston STW var tidligere udstyret med doseringssystem bestående af doseringspumper og en opstrøms PH prøveudtagningspunkt at lade systemet til at køre automatisk. Men site operatører ikke var i stand til at bruge systemet automatisk, fordi pH stikprøver ikke var hurtig eller præcis nok resulterer i over og under dosering af kalk. Siden installationen af ​​systemet er kun blevet anvendt i manuel modus. Samt at skulle justere systemet daglige operatører havde ingen ende af problemer såsom blokeret og svigtende doseringspumper og en tung opbygning af kalk.

"Arbejde med Naiad, VERDER ingeniører installeret et helt nyt system udføre alle de mekaniske og elektriske arbejder involverede. Den Verder / Naiad Dose-system tilladt for fuldautomatisk styring med installationen af ​​et nyt kontrolsystem og pH overvågning med særlige pH-sonder giver mulighed for hurtigere respons og meget minimal vedligeholdelse perioder.

"Den nye installation tillader, bedre lime håndtering og blanding og samtidig sikre kalk doseres korrekt, og den indstillede pH-niveau er altid fastholdt automatisk uden behov for manuel justering".

VERDER (UK) Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.