← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

VEGA radars får måling af Themsen

Overvågning af vand / flodniveau

Overvågning af vand / flodniveau

Fra sin kilde omkring en kilometer nord for landsbyen Kemble, i Cotswolds, strømmer Themsen 346 km (215 miles), ned gennem London og ud til Nordsøen. På sin rejse dækker det 896 km2 af floodplains og er tidevandet fra Teddington, vest for London. Det anslås, at Themsen transporterer nogle 300,000 tons sediment om året, og der er en 23-ft (7-m) forskel mellem lav og højvande ved London Bridge. The Thames Barrier på Greenwich er et af sine seneste, men alligevel genkendelige landemærker, der spiller en afgørende rolle for at beskytte større London mod oversvømmelser ved høj tidevand.

Tæt ved barrieren i Erith, er den længste mole på Themsen i London, som blev åbnet i 1957. Tidligere Erith Pier var dobbelt så stor som den er nu, den blev bygget til lastning og losning af last fra skibe. På molen var der jernbaner og kraner, så varerne kunne lastes direkte på jernbanevogne. I 1999 forpligtede supermarkedskæden 'Morrisons' sig til at reparere molen, for at gøre den tilgængelig for offentligheden, og få tilladelse til at ombygge floden og opbygge et supermarked.

Erith Pier er også et ideelt sted til overvågning af Themsen. De opnåede oplysninger anvendes i kombination med andre målerstationer langs floden, så langt ud som Southend-on-Sea, til at overvåge og kontrollere oprydning af Thames Barrier og andre slus. Tidligere blev der brugt en tryksensor monteret i en 'stilling brønd' inde i den specielle hytte ved enden af ​​molen, men de store mængder silt, der kommer ned ad floden, blokerede det regelmæssigt og forårsagede fejl i flodniveauet.

Dette betød, at bunden af ​​stillingen godt skulle ryddes ud af dykkere, en øvelse, der var både dyr og farlig, arbejdede under havnen. Det blev derefter udskiftet med en ikke-kontakt VEGAPULS 62 radar niveau sender med intervaller op til 75m, monteret ved siden af ​​den gamle stilling brønd. Det ser ned til flodoverfladen inde i en "hopet" adgangsstige (se billede) og følger vandstanden helt ned, selv gennem et gitter i bunden, uden problemer med siltblokering, hvilket giver pålidelige data, hvilket sparer dyre vedligeholdelsesarbejde og reducere risikoen.

Den smalle strålevinkel, falsk ekkolærning og intelligent ekkobearbejdning håndterer falske reflekser fra den eksisterende struktur. VEGA radaren med to ledninger blev installeret for næsten to år siden og har arbejdet pålideligt siden da og leverer værdifulde data for at muliggøre krydshenvisning af flodniveauerne for trafik, barriereoperationer, havn og navigation i området, herunder Tilbury Docks. Yderligere enheder er købt siden at måle niveauer på en række andre steder langs Themsen, også i barrieren selv.

VEGA Controls Ltd

VEGA fremstilling niveaumåling, niveaukontakt, interface, tæthed og proces pres instrumentering.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.