← Tilbage til Pumper kategori

VAUGHAN chopper pumper 'rock' Gibraltar

Gibraltars spildevandssystemet

At overvinde de unikke udfordringer i Gibraltars spildevandssystem, der førte til en effektiv løsning på pumpeproblemerne, er det seneste eksempel på succes for Vaughan Chopper Pumps. Solids pumping specialister P & M PUMPS den britiske distributør for Vaughan Chopper Pumps og Aquagib, firmaet udpeget af regeringen i Gibraltar, arbejdede sammen om projektet for at give en langsigtet løsning. I flere år var der behov for betydelig vedligeholdelse og reparation som følge af pumper, der ikke klare sig med tung klud og faste stoffer, der kommer ind i spildevandssystemet.

De problemer, som Aquagib oplevede, skyldtes hovedsagelig nødvendigheden af ​​at undgå at bruge nedsænkelige pumper på grund af saltvandskorrosion. Dette skyldtes, at pumpestationer på Gibraltar udnytter havvand til rådighed for alle deres spildevandsspylingssystemer til både husholdningsskylning og i pumpestationerne.

I første omgang var svaret på problemet for pumpestationerne at anvende et primer system, der involverer et koncept, der oprindeligt blev udviklet til at fylde dampmotorvandstilbud med rent vand. Når de anvendes med en centrifugalpumpe med åben kanal, kan disse systemer betjenes til specifikation. Som følge af betydelige ændringer i karakteren af ​​de faste stoffer (idet de er mindre nedbrydelige) blev pumperne mere og mere mindre pålidelige og tilbøjelige til blokeringer i primersystemet, hvilket forårsager, at pumperne og komponenterne fejler for tidligt. Kombineret med vanskeligheder med at opnå kritiske reservedele til de pumper, der nu er forældede, var omkostningerne ved opretholdelse af pumpestationerne i Gibraltar uacceptable. Aquagibs søgen efter en løsning blev besvaret ved hjælp af en Vaughan SP6K chopperpumpe, som først blev forsynet med prøve på Waterport Pumping station. Beliggende ved siden af ​​det prestigefyldte Ocean Village-kompleks og en af ​​Gibraltars højprofilerede pumpestationer, er Waterport Pumping-anlægget på et område med genvundet land, som omfatter flere højværdige lejligheder med udsigt over en marina, restauranter, barer og andre fritidsfaciliteter.

Det er også på det vigtige fodgængerrute fra den travle krydstogtsskib terminal i Gibraltar by. Derfor de hyppige pumpe nedbrud medførte, foruden høje vedligeholdelsesomkostninger, de uvelkomne problemer for et stort lokale befolkning, af støj, lugt og potentielle sundhedsrisici, i et område, der var særligt følsomme.

Efter den vellykkede forsøg med pumpen blev der installeret en standard Vaughan selvpumpende chopperpumpe ved Waterport pumpestationen i oktober 2007 og har løbende kørt godt med kun den nødvendige rutinemæssige vedligeholdelse. Som et resultat af denne konsekvent pålidelige drift har Aquagib installeret en anden pumpe på Waterport-stedet. Desuden er der siden blevet installeret yderligere syv Vaughan Chopper Pumps i andre pumpestationer i Gibraltar med planer om at erstatte andre i fremtiden, samt at de er specificeret for de nye pumpestationer, der planlægges.

Som reaktion på pumpens succes, bekræftede Derek Cano, operationsdirektør for Aquagib, at "Vaughan pumper har løst et igangværende problem, som vi har haft i mange år med at håndtere pumpeblokeringer, de fungerer effektivt i ubeskyttet spildevand med et højt vandindhold" . Han tilføjede: "P & M Pumps har ydet fremragende support, som har gjort det muligt for os at installere og betjene pumper effektivt".

P & M Pumps har gennem deres erfaringer ved mange installationer kunnet påvise, at Vaughan Chopper Pumps kan medføre betydelige besparelser. I de fleste tilfælde forbedrer eftermontering af en Vaughan Chopper Pump til et problematisk område hele processen og vil være selvfinansierende, med tilbagebetalingstid på mindre end et år og derefter minimere effekten for budgetindehaverne.

For mere information om Vaughan Chopper Pumper og tilhørende blanding systemer kontakt;

P & M PUMPS, Sawtry, Huntingdon, Cambs.
Tlf: 01487 830123
Fax: 01487 832888

E-mail: [Email protected]
Web: www.pandmpumps.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.