← Tilbage til Pumper kategori

Vakuumpumper bidrage til spare vand og energi ved University of Reading

AxFlow, pumper Vacuum

The University of Reading er begyndt at opnå vand- og energibesparelser på sit Bio Food Hall i Food & Nutritional Sciences Department efter installationen af ​​to Busch RA oliesmurte lamel pumper for vakuum kredsløb. Ifølge universitetets Energi manager Dan Fernbank, da de to pumper blev installeret af AxFlow tidligere på året, vandbesparelser på mellem 20 og 30m³ per dag bliver nået, hvilket er hvad der svarer til mellem 7,000m³ og 11,000m³ årligt.

Universitetets Fødevare- og Ernæringsvidenskabelige Afdeling er den eneste britiske universitetsfacilitet med en fuldt udstyret fødevareforarbejdningshal og har adgang til mange specialiserede analytiske forskningsredskaber. Vakuumkredsløbet er et grundlæggende krav for alle laboratorierne, og rørsystemet løber rundt i bygningen, hvilket gør det muligt for de forskellige laboratorier at trække fugt på bestemte punkter.

"De to Busch pumper, som vi leverede udskiftet to vakuumpumper, som havde været i drift siden bygningen blev åbnet i 1985," fortæller Andy Woods, Sales Engineer, AxFlow. "De oprindelige pumper havde vand, der løber gennem dem med en hastighed på 12 liter per minut med henblik på køling, men fordi det ikke kunne recirkuleres, vandet lov til at løbe væk. Ved at beregne den mængde vand, der spildes og dens omkostninger til universitetet, blev det besluttet at rette op på situationen. Det var kort efter dette, at AxFlow Windsor blev kaldt ind for at gøre en henstilling om udskiftning pumper. "

Udskiftning Busch oliesmurte pumper ikke kræver vandkøling, hvilket eliminerer ethvert behov for vand. En yderligere tiltrækning af denne pumpetype er, at det er mere energieffektiv. "Vi tilbød universitetet to muligheder, en flydende ring vakuumpumpe med delvis tætning vand recirkulation og oliesmurte lamel pumpe," fortsætter Andy Woods. "Selv om den anden mulighed vil kræve regelmæssig service, betød effektivitetsbesparelser, at denne mulighed blev valgt, og vi gik videre og fjernede de gamle pumper og installeret de nye i marts."

Med hensyn til vand gemt, Dan Fernbank rapporterer, at dette vil udgøre et beløb svarende til 3% til 4% af universitetets samlede årlige vandforbrug. »I økonomiske termer svarer dette til mellem £ 12,000 og £ 18,000 årligt og være en mere effektiv pumpe, er det også spare omkring £ 1,000 i elektricitet," siger Dan. "Det er derfor et stort skridt i vores bestræbelser på at reducere vores vandforbrug med 10% og CO-udslippet med 35%."

AxFlow tilbyder et omfattende udvalg af tekniske ressourcer til facilities management, miljø-og procesindustrien. The Windsor Service Center opererer hold af mobile serviceteknikere til vedligeholdelse på stedet over den sydlige halvdel af England, støttet af værkstedspersonale og design tekniske ressourcer. »Vores Windsor operation er meget gearet til at yde støtte i sektoren for bygge-tjenester, og vi tilbyder en bred vifte af muligheder," siger Bob Jervis, Sales Manager. For eksempel reparation og servicering af luft-håndteringsudstyr kan involvere udskiftning af lejer, motorer, remskiver og remme, samt re-balancering af ventilatorhjulet forsamling. Vi kan også udføre reparation eller udskiftning af køle-og varmeslanger indenfor aggregatets.

Derudover er der omfattende salgs-, reparations-, service- og systemteknikoperationer til alle typer væskehåndteringsudstyr i Ealing, Huddersfield, Durham og Aberdeen.

For yderligere produktoplysninger, kontakt:

Tony Peters
AxFlow Ltd
Orion Park
Northfield Avenue
Ealing
London W13 9SJ

Tlf: 020 8579 2111
E-mail: [Email protected]
www.axflow.co.uk

AxFlow Ltd

Viden, løsninger og services til pålidelig væskehåndtering i din branche.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.