← Tilbage til Maintenance & Asset Management kategori

UK coatingsfirma vælger ABB Ability Condition Monitoring for at hjælpe med at nå nul nedetid mål

Transcontinental Advanced Coatings

Transcontinental Advanced Coatings udvider succesfuld pilot af ABBs intelligente sensorovervågning og prædiktive vedligeholdelsesløsning, da den sigter mod nul nedetid.

Industriel belægning producent Transcontinental Advanced Coatings har med succes lanceret ABB AbilityTM Condition Monitoring på kritisk udstyr på sin britiske facilitet. Fabrikanten brugte pilotprojektet til at forbedre det eksisterende prædiktive vedligeholdelsesregime på en kritisk oxidationsproces, der renser luften, inden den frigives til atmosfæren.

ABB Ability ™ Smart Sensors - monteret på motorer og monterede lejer, der opererer på oxidatorens to fans - samler og analyserer data for at overvåge ydeevnen. Systemet alarmerer, hvis foruddefinerede grænser for parametre som temperatur og vibration overskrides. Dette gør det muligt at udføre forebyggende vedligeholdelse, før der opstår problemer.

Transcontinental Advanced Coatings - baseret i Wrexham, North Wales, Storbritannien og Matthews, North Carolina, USA - fremstiller præcisionsbelagte papirer, film og specialunderlag til digital billeddannelse, elektronik, medicinsk og optisk teknologi. Baseret på pilotprojektets succes vil selskabet udvide fjernbetjeningsovervågningsløsningen til en hel produktionslinje i Wrexham-anlægget.

"Vores overordnede mål er nul nedetid. ABB AbilityTM Condition Monitoring sikrer, at vi hurtigt kan identificere udstyrsproblemer - før de sker - og træffe foranstaltninger for at forhindre sammenbrud i at forekomme,"Siger Dr. Keith Vidamour, ingeniørchef for Transcontinental Advanced Coatings North Wales-fabrikken. "Gennemførelse af vedligeholdelse efter behov i stedet for på fast plan vil hjælpe os med at forbedre pålideligheden og processtyringen."

Tidligere var selskabet afhængig af månedlig manuel overvågning af fansens motorer og lejer ved hjælp af termisk billeddannelse, olieprøveudtagning og vibrationsanalyse. Disse test var kun et øjebliksbillede af processen i stedet for et kontinuerligt realtidsbillede. Resultaterne var også afhængige af en enkelt ingeniørs fortolkning.

digital tilstand overvågning løsning

Transcontinental Advanced Coatings udvider ABBs digitale tilstandsovervågningsløsning til en hel produktionslinje efter en vellykket pilotundersøgelse af en kritisk oxidator (billedet)

"Vi er ivrige efter at flytte til en mere objektiv, mere data-baseret tilstand overvågning regime,"Siger dr. Vidamour. "Vi overvåger nu yderligere parametre og har adgang til langt mere objektive oplysninger end nogensinde."

Den anden fase af projektet vil bruge flere intelligente sensorer til fjernovervågning af motorer og lejer i hele processen, sammen med op til fire Bluetooth-gateways, der forbinder med ABBs sikre server. I sidste ende vil virksomheden løse løsningen på tværs af sin globale platform.

"Transcontinental Advanced Coatings ønskede at bevise, at betingelsen for kritisk maskiner kunne overvåges eksternt" siger Derek Robinson, ABB's Key Account Manager for høj- og lavspændingsmotorer. "Det succesfulde forsøg viste sig, at de kunne forbedre den generelle vedligeholdelseseffektivitet betydeligt. Selskabets beslutning om fortsat at tilføje yderligere ABB Ability ™ Smart Sensorteknologi vil give den en reel konkurrencefordel. "

For mere information kontakt venligst:

Layla Hewitt

Marketing Communications
Telefon: 01925 741517
E-mail: [Email protected]

ABB Ltd
Daresbury Park
Daresbury
Warrington WA4 4BT

ABB El teknik

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via