← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

Tyco Flow Control kontraherede Pressure Protection Systems i Mumbai

Sikringssystemer vil afsløre højtryk på offshore-platforme, forhindrer udslip af giftige væsker

Tyco Flow Control har fået tildelt en kontrakt for ca $ 6 millioner af Indiens olie og naturgas Corporation Limited (ONGC) til at levere flere High Integrity Pressure Protection Systems (Hipps). Hipps er designet og anvendt til at beskytte personale og infrastruktur fra farlige højtryk, der kan ophobes i rørledninger som et resultat af en proces eller maskine funktionsfejl.

Den komplette produkt design vil integrere Tycos kugleventiler med aktuatorer, kontrolelementer, sendere, mangfoldigheder og logiske løsere. Pakken vil også omfatte en integreret fabrik accept test og sikkerhed evalueringsrapport.

Hipps bringe et anlæg eller udstyr til en sikker tilstand på efterspørgslen. Det kræves i tilfælde, hvor en proces eller maskine funktionsfejl kan føre til:

  • farer for personale
  • negativ indvirkning på miljøet
  • skader på udstyret
  • betydelige økonomiske tab

"For Tyco og de kunder, vi serverer, er sikkerhed den højeste prioritet," sagde Sheri Roberts-Updike, vicedirektør og daglig leder for Tyco Valves & Control's globale olie- og gasvirksomhed. "ONGC ved, at det kan regne med Tyco HIPPS for at beskytte hvad der er vigtigt fra usikre trykniveauer, nu og i de kommende år. Tycos integrerede tilgang og evne til at vælge og levere den rigtige ventil til applikationen gør vores tilbud unikt. "

De gennemførte Hipps systemer vil blive sendt til Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater, hvor de vil blive installeret på ONGC N-15 og N-16 offshore indvindingsplatforme. Platformene vil derefter blive transporteret til Mumbai, til installation i begyndelsen 2012.

Tyco Flow Control har faciliteter over hele verden til at støtte sine kunder, uanset hvor de er baseret på. Virksomhedens globale rækkevidde sikre kunderne altid har adgang til Tyco brede branchekendskab, produktportefølje og global projektstyring.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.