← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

Tyco Flow Control Kontraktet for trykbeskyttelsessystemer i Mumbai

Beskyttelsessystemer vil opdage højtryk på offshore-platforme, hvilket forhindrer frigivelse af giftige væsker

Tyco Flow Control har fået tildelt en kontrakt på ca. $ 6 millioner af Indiens olie- og naturgasforetagende Limited (ONGC) for at levere flere HIPPS-højtrykssikringssystemer. HIPPS er designet og anvendt til at beskytte personale og infrastruktur mod farligt højt tryk, der kan opbygges i rørledninger som følge af en proces eller maskinfejl.

Det komplette produktdesign integrerer Tycos kugleventiler med aktuatorer, betjeningsanordninger, transmittere, manifolds og logiske solvere. Pakken indeholder også en integreret fabriksacceptetest og sikkerhedsvurderingsrapport.

HIPPS bringe en anlæg eller udstyr i en sikker tilstand efter behov. Det kræves i tilfælde, hvor en proces eller maskinfejl kan føre til:

  • farer for personale
  • negativ indvirkning på miljøet
  • udstyrsskader
  • betydeligt økonomisk tab

"For Tyco og de kunder, vi serverer, er sikkerhed den højeste prioritet," sagde Sheri Roberts-Updike, vicedirektør og daglig leder for Tyco Valves & Control's globale olie- og gasvirksomhed. "ONGC ved, at det kan regne med Tyco HIPPS for at beskytte hvad der er vigtigt fra usikre trykniveauer, nu og i de kommende år. Tycos integrerede tilgang og evne til at vælge og levere den rigtige ventil til applikationen gør vores tilbud unikt. "

De færdige HIPPS-systemer vil blive afsendt til Abu Dhabi, UAE, hvor de vil blive installeret på ONGCs N-15 og N-16 offshore brøndhovedplatforme. Platformene vil så blive transporteret til Mumbai, til installation i begyndelsen af ​​2012.

Tyco Flow Control har faciliteter over hele kloden for at støtte sine kunder, uanset hvor de er baseret. Virksomhedens globale rækkevidde sikrer, at kunderne altid har adgang til Tycos brede branchekompetence, produktportefølje og global projektstyring.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.