← Tilbage til Pumper kategori

Nøglefærdige projekt sikrer kvalitet for vigtige Vand og rensningsanlæg

MO-91 Crymych

Nøglefærdige projekt sikrer kvalitet for vigtige Vand og rensningsanlæg

NOV Mono har leveret et nøglefærdigt projekt for at yde et ekstra beskyttelsesniveau for et stort vand- og affaldsbehandlingsanlæg i Pembrokeshire, Wales. Projektet er centreret om en EZstripTM fremskredende hulrumspumpe, som nu bruges til overførsel af spildevand for at sikre, at planten kan garantere kvaliteten af ​​det behandlede spildevand under alle strømningsforhold.

Drives af en 4kW motor og arbejder med en hastighed på 226 omdr./min., Trækker EZstripTM-pumpen spildevand fra midten af ​​den endelige affaldsbeholder ved Dwr Cymru's Crymych-behandlingsanlæg. Det pumper spildevandet tilbage til behandlingssystemets hoved, hvorfra det vender tilbage gennem filterlejet til den sidste tank. Dette sikrer, at plantens biologiske filtre ikke tørrer ud og forbliver effektive, selv under meget lave strømforhold. Dette hjælper igen med at opretholde kvaliteten af ​​det endelige spildevand inden for de krævede grænser, til enhver tid.

MonoTM blev henvendt på grund af dets evne til at levere en komplet nøglefærdig pakke, der dækkede alle faser fra første undersøgelse, design og fremstilling til hele mekanisk og elektrisk installation. Mono installerede pumpe, sugerør, stigende hoved, kontrolpanel, overtryk og højtemperaturanordninger tæt sammen med projektets civile entreprenør og afsluttede den endelige test og idriftsættelse. Både det elektriske og det mekaniske arbejde blev håndteret af Mono, der siden har gennemført et meget lignende projekt på Dwr Cymru's Lamphey-behandlingsanlæg.

Den fremskredende hulrumspumpe i centrum af Crymych-projektet har Monos revolutionerende EZstripTM-design, som gør det muligt at opretholde det. Dette giver en hurtig og nem måde at demontere, afmontere og vedligeholde pumpen uden at afbryde sugnings- og udløbsrørene. Dette reducerer en typisk dagslang vedligeholdelsesoperation ned til kun 30 minutter. Leveres i støbejern eller rustfrit stål, og med et valg af rotor- og statormaterialer kræver pumpen kun grundlæggende værktøjer til vedligeholdelse og kan eftermonteres i eksisterende installationer, hvor der tidligere er anvendt en Mono Compact C-pumpe.

For flere detaljer besøg www.mono-pumps.com eller ring + 44 (0) 161 339 9000.

Mono Pumps Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.