← Tilbage til Pumper kategori

Nøglefærdige projekt sikrer kvalitet for vigtige Vand og rensningsanlæg

MO-91 Crymych

Nøglefærdige projekt sikrer kvalitet for vigtige Vand og rensningsanlæg

NOV Mono har leveret et nøglefærdigt projekt for at yde et ekstra beskyttelsesniveau for et stort vand- og affaldsbehandlingsanlæg i Pembrokeshire, Wales. Projektet er centreret om en EZstripTM fremskredende hulrumspumpe, som nu bruges til overførsel af spildevand for at sikre, at planten kan garantere kvaliteten af ​​det behandlede spildevand under alle strømningsforhold.

Drives af en 4kW-motor og arbejder med en hastighed på 226 omdr./min., Trækker EZstripTM-pumpen spildevand fra midten af ​​den endelige afløbstank på Dwr Cymru's Crymych-behandlingsanlæg. Det pumper spildevandet tilbage til behandlingssystemets hoved, hvorfra det vender tilbage gennem filterlejet til den sidste tank. Dette sikrer, at plantens biologiske filtre ikke tørrer ud og forbliver effektive, selv under meget lave strømforhold. Dette hjælper igen med at opretholde kvaliteten af ​​det endelige spildevand inden for de krævede grænser, til enhver tid.

MonoTM blev henvendt på grund af dets evne til at levere en komplet nøglefærdig pakke, der dækkede alle faser fra første undersøgelse, design og fremstilling til hele mekanisk og elektrisk installation. Mono installerede pumpe, sugerør, stigende hoved, kontrolpanel, overtryk og højtemperaturenheder tæt sammen med projektets civile entreprenør og afsluttede den endelige test og idriftsættelse. Både det elektriske og mekaniske arbejde blev håndteret af Mono, som siden har gennemført et meget lignende projekt på Dwr Cymru's Lamphey-behandlingsanlæg.

Den forløber hulrum pumpe i midten af ​​Crymych projektet funktioner Mono revolutionerende EZstripTM design, der gør det muligt at blive opretholdt på stedet. Det giver en hurtig og nem måde at adskille, de-klud og vedligeholde pumpen, uden at det er nødvendigt at frakoble sugning og decharge rørsystem. Dette reducerer en typisk dag-lang vedligeholdelse drift ned til blot 30 minutter. Fås i støbejern eller rustfrit stål, og med et valg af rotor og stator materialer pumpen kræver kun grundlæggende værktøjer til at vedligeholde, og kan eftermonteres i eksisterende installationer, hvor en Mono Compact C pumpen er blevet brugt tidligere.

For flere detaljer besøg www.mono-pumps.com eller ring + 44 (0) 161 339 9000.

Mono Pumps Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.