← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

TYRKISKE REFINERY Forbedrer pålideligheden MED Emersons SMART TRÅDLØS TEKNOLOGI

måle-system

Udvælgelse baseret på brugervenlighed, omkostningseffektiv installation, dokumenteret pålidelighed

Den statsejede Tüpraş raffinaderi i Izmir, Tyrkiet, har placeret en ordre hos Emerson Process Management for en tank måle-system, der omfatter 85 trådløse TankRadar Rex radar niveaumålere. Ordren følger Tüpraş Izmir omfattende test af 21 yderligere enheder i det samme program. Af profilen system vil give nøjagtige, pålidelige målinger på nogle af raffinaderiets mest kritiske olie-bevægelse tanke niveau.

Den Izmir anlæg har en raffinering kapacitet på 11 millioner tons / år og lagerkapacitet på 1.9 millioner kubikmeter i 164 tanke - inklusive 44 glidecreme-olie lagertanke, der allerede blev overvåget ved hjælp af kablede TankRadar® Rex niveaumålere fra Emerson. På andre tanke dog den eksisterende ikke-Emerson måle systemet havde til tider kommunikationsproblemer og gav forkerte aflæsninger på grund af skader på kabler under udgravninger i marken. Hertil kommer, support personale var ikke altid til rådighed, når det er nødvendigt.

Tüpraş først overvejet at erstatte den ulejlighed-tilbøjelige ældre system med yderligere kablede TankRadar Rex væskestandsmålere, som havde vist sig at være meget pålidelig, præcis og næsten vedligeholdelsesfrit, da de blev installeret på raffinaderiet i 2007. Da tankene er spredt over et stort område og eksisterende kabling og forgreningsdåser var ikke op til standard, høje kabelføringen og installationsomkostninger ved denne fremgangsmåde gjorde trådløs teknologi mere tiltalende.

"Ground forhold gør udgravning til ny kabel løber svært, men med Emersons Smart Wireless løsning, vi kan minimere omkostningerne til kabelføring, kabelgrave, kanaler og kabelbakker," sagde Ali Erener, projekt maskinchef på Tüpraş Izmir. "Going trådløs også giver os fleksibilitet til at tilføje flere enheder i fremtiden - ikke kun for niveau og temperatur målinger, men også for tank vand kontrol og kvælstof trykregulering på vores blanketing tanke, som ligger langt fra kontrolrummet, samt andre programmer. "

Raffinaderiet valgte Emersons løsning, ikke kun for det faktiske resultater sin trådløse teknologi, men også for brugervenlighed og løbende support. "Fordi det operative personale vil anvende måleanordning i deres daglige arbejde, vi krævede det at være brugervenligt," sagde operationer forstander Mustafa Atalay, som har arbejdet på Tüpraş Izmir i mere end 34 år. "Det er også vigtigt at have et godt forhold til leverandøren for at få mest muligt ud af systemet."

IEC 62591 (WirelessHART ®) felt nettet på Izmir raffinaderiet vil have en node for hver tank, herunder en TankRadar Rex radar niveaumåler monteret med en antenne enhed, en Smart Wireless THUM ™-adapter, og en plet temperaturføler flere for at muliggøre nøjagtige volumenberegningerne.

Temperatur-og niveau data vil blive sendt trådløst til en Smart Wireless-gateway, som fungerer som netværkets manager og giver en grænseflade til raffinaderiets TankMaster opgørelse software eller styresystem. Den TankMaster software er også blevet opgraderet til at omfatte batch beregning for produkt overførsler.

For mere information om Emersons Smart Wireless-teknologi, besøg www.EmersonProcess.eu / smartwireless

E-mail: [Email protected]

Web: www.EmersonProcess.eu / smartwireless

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.