← Tilbage til Bearings kategori

Triple-lip forseglede lagerenheder Gem Animal Feed Plan € 13,000 pr. År

Foder i sækkefoder

Lidt af regelmæssige lejebefuldelser på en fodertransportør på et dyrefoderproduktionsanlæg kontaktede firmaets vedligeholdelseshold NSK for at se om problemet kunne løses.

Undersøgelserne foretaget af ekspertgruppen af ​​specialister på NSK afslørede ikke kun den underliggende årsag til de problematiske fejl, men genererede omkostningsbesparelser på over € 13,000 for anlægget, takket være stort set eliminering af maskinens nedetid.B102018-N-Image1.jpeg - Et dyrefoderproduktionsanlæg sparer over € 13,000 efter vedtagelsen af ​​NSK Self-Lube Triple-Lip forseglede lejer. Foto: iStock.com/Songsak Paname

NSKs undersøgelser tillod transportbåndsfejlene til indtrængen af ​​hårde partikler og fugt fra procesmaterialer. Som følge heraf blev det anbefalet, at den britisk baserede dyrefoderfabrik erstatter standard selvsmørende enheder med Self-Lube Triple-Lip-forseglede enheder fra NSK.

Siden installationen har lejerne været i drift i et år, hvilket er i markant kontrast til den tidligere situation, hvorved standard lejer krævede udskiftning hver fjerde måned i gennemsnit. Disse fejl resulterede i betydelige nedetid og kostbart tab af produktion.

Nu da disse omkostninger er blevet elimineret, og i betragtning af at færre lejer er påkrævet i løbet af et år, er de årlige omkostningsbesparelser for anlægget blevet beregnet til € 13,309. Derudover har der været en bemærkelsesværdig forbedring i produktiviteten takket være større transportopetid.

NSK's Self-Lube-forseglede enheder har en nitrilgummi tredobbelt læbe, der er bundet til et beskyttende trykstålskærm. Som et resultat opnås længere lejelængde gennem overlegen tætning. Derudover giver lejerne udvidede smøringsintervaller, hvilket igen reducerer vedligeholdelsesomkostningerne væsentligt og øger produktiviteten af ​​maskiner og udstyr.

Self-Lube Triple-Lip-forseglede enheder tilbyder enkel implementering og repræsenterer en klar udskiftning af eksisterende lagerenheder. De er tilgængelige til både skruer og excentrisk låsekrageindsats. Et stort størrelsesområde tilbydes, både i metriske og kejserlige specifikationer.

NSK Deutschland GmbH
Harkortstrasse 15
40880 Ratingen
Tyskland
Marie-Dominique PILATH
Telefon: + 49 2102 4810
Fax: + 49 2102 4812290
[Email protected]
www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.