← Tilbage til Pumper kategori

TYPE PUMPER LØS SAND RESIN MIX DISPENSERINGSPROBLEM

HYDRA-CELL højtrykspumper

Brug af konventionelle målepumper til at afgive kontrollerede mængder af en særlig sand og harpiksblanding i skimmelser viste sig at være en vanskelig udfordring for en producent af keramiske bruserbakker. På grund af den meget slibende karakter af blandingen, som havde en viskositet mellem 10,000 til 15,000 cps og med indhold af suspenderet faststof på ca. 80%, svigtede de konventionelle doseringspumper. Dette var primært som et resultat af, at deres ventiler og membraner blev tilstoppede og slidte ud på grund af virkningerne af den stærkt slibende blanding.

For at løse problemet blev HYDRA-CELL højtrykspumper installeret på doseringsmaskinen, som skulle levere sand og harpiksblandingen ved strømningshastigheder mellem 6 til 7 lit / min og udladningstryk mellem 5 og 6 bar. Hydra-Cell G25-pumpen, der blev valgt til at fungere på denne langsomt kørende, mediumtrykspumpeprogram, indeholdt et støbejernspumpehoved, Buna-membraner med 316 rustfri stålventiler og sæder. For at sikre den nødvendige strøm til denne applikation blev foderbeholderen installeret 2-meter over pumpen og forsynet med et indløbsrør med stor diameter for at sikre en god tilførsel.

På trods af 9-måneder med næsten kontinuerlig drift krævede Hydra-Cell pumperne ingen vedligeholdelse, og derfor er problemerne med pumpesvigt og den resulterende nedetid elimineret. I fremtiden vil der blive installeret hårdere keramiske ventiler og sæder i stedet for de eksisterende komponenter i rustfrit stål for at forlænge den gennemsnitlige tid mellem service.

Overførsel af stærkt slibende blandinger er et af mange potentielle anvendelser for Hydra-Cell pumper, som er tilgængelige gennem pumpning af specialister MICHAEL SMITH ENGINEERS. Området dækker en bred vifte af strømningshastigheder fra 0.4 oplyst / min op til 128 lys / min og tryk op til 172-bar, hvilket giver gentagelig og præcis output. Ud over at håndtere meget slibende og viskøse væsker kan Hydra-Cell pumper også håndtere et bredt spektrum af industrielle og kommercielle væsker over mange anvendelser, herunder; fødevareforarbejdning CIP, maskinværktøjsafkøling, omvendt osmose og adskillelse, sprøjtetørring, papirmølleapplikationer og olieproduktion og raffinering.

Michael Smith Engineers Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.