← Tilbage til Pumper kategori

Tredive plus tredive til Börger's MIP Pumps hos Flint Group

Flint Group, en førende verdensomspændende leverandør til trykkeri- og emballeringsindustrien, har købt yderligere 30 MIP (Maintenance in Place) Börger Pumps på Wolverhampton.

Denne seneste ordre følger den vellykkede introduktion af en initial 30 Börger pumper til Flint Group, som har en uovertruffen international produktportefølje, der omfatter blæk, pressekemi, flexografiske plader, forbrugsstoffer og farvestoffer.

Andrew Hulland, Operations Manager for Flint Group i Wolverhampton, kommenterede: "Börgers pumper har vist sig at være meget effektive i en hård applikation, der også forbedrer vores energieffektivitet på stedet - og viser sig meget lettere at arbejde med end tidligere fabrikanter. MIP betyder, at vi kun skal bruge omkring 15 minutter til at servicere hver enhed, mens det tidligere kunne tage 2-3 timer pr. Pumpe ".

Som krævet meget lille specialværktøj til vedligeholdelse har Börger MIP pumper også leveret Flint Group i Wolverhampton en betydelig stigning i produktionen - uden kompromis med kvaliteten.

Borger Pumper
01902 79 89 77
[Email protected]
www.boerger.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.