← Tilbage til Pumper kategori

Grundfoss pumper NYD BEIJING LEGACY

Beijing LEGACY Der er mange aspekter af de olympiske lege i Beijing, der vil forblive længe i hukommelsen, herunder nogle ekstraordinære forestillinger fra atleter, der deltog i både de vigtigste og de paralympiske spil samt de nye og allerede ikoniske sportsarrangementer som fuglestuget og vandet Cube.

Mængden af ​​indsats, der foregik bag kulisserne i planlægnings- og planlægningsfasen for heldigvis at opnå en så stor begivenhed, havde brug for input fra mange tusinde mennesker med så bred en række færdigheder som atleterne selv.

I hjertet af sytten af ​​hovedstederne ligger en stor hær af Grundfos pumper, hvis rolle er at udføre et utroligt udvalg af roller fra opvarmning til ventilation og klimaanlæg; vandforsyning til bortskaffelse og behandling af spildevand; vanding til vandgenvinding; systemtryk til trykforøgelse; havvand varmeveksling til gulvvarme; emballerede brandsæt til drikkevand og fontæner.

Desuden 1,550 byens busser fortsat nyde godt af at blive udstyret med Grundfos NoNOx systemer, som reducerer de skadelige udstødningsgasser.

Hver løsning blev valgt ud fra sin egen fortjeneste, men var nødvendig for at imødekomme de strenge krav, der ville blive stillet på dem, samt at kunne klare de meget strenge miljømål.

Løbet er måske forbi, men i arv er disse steder klar til at give en fantastisk ramme for et stort udvalg af lokale, nationale og internationale arrangementer, der fortsat vil holde disse steder i offentligheden i mange år fremover, og Grundfos pumper vil fortsætte med at stille og effektivt spille deres rolle.

For mere information kontakt Grundfos Pumps, Leighton Buzzard, Beds.

Tel: 01525 850000 Fax: 01525 850011

E-mail: [Email protected] Denne e-mailadresse bliver beskyttet mod programmer som samler emailadresser, du skal have Javascript aktiveret for at se den Web: www.grundfos.co.uk

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.