← Tilbage til Pumper kategori

Skift til Masosine Certa Pumper Eliminerer Forurening Risiko for Food Processing Company

masosine certa pumper

For at eliminere risikoen for forurening fra PD-pumperne, har en førende britisk producent af mejeribaserede ingredienser investeret i MasoSine Certa 250 pumper fra Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG).

Virksomheden har nu i alt 10 Certa pumper i drift, der alle udfører overførsel af bløde dyrkede produkter som yoghurt, smør, fløde og blød ost.

Høje standarder

Med høje krav fra sin blue-chip kundebase med hensyn til produktivitet og kvalitet er der lille margin for uforudsete nedetid eller produkt bekymringer. Med henblik herpå for to år siden fremhævede virksomhedens ingeniørhold et problem med potentiale for at forårsage forurening af fødevarer.

"Vores kunde havde en række PD-pumper på stedet, og selvom de fungerede godt og var klassificeret som fødevarekvalitet, var der altid bekymring for potentiel forurening fra pumpens sliddele"

forklarer Watson-Marlows fødevaresektor specialist Eddy Smeaton.

"Som følge heraf begyndte de at kigge efter en pumpe, der kunne gøre det samme arbejde, men som kunne fjerne risikoen."

Til en chance talte WMFTG allerede med denne kunde om en separat doseringspumpe applikation, så der var en bevidsthed om potentialet i MasoSine Certa pumpen.

I modsætning til traditionelle pumper med rotorer, der skærer gennem væsken, bærer Certs sinusformede rotor forsigtigt produktet gennem pumpen for dramatisk at reducere forskydning, en vigtig faktor ved håndtering af mælkebaserede produkter.

Yderligere fordele, der leveres af sinusformet teknologi, omfatter energieffektivitet, praktisk talt ingen pulsering, enkelhed, pålidelighed, udskiftelige dele og lave ejeromkostninger. Vigtigt for dette firma sikrer adskillelse mellem den våde ende og den tørre ende ikke noget potentiale for kontaminering.

MasoSine er Certa, der tilbyder EHEDG (Type EL klasse I og EL Aseptisk klasse I) og 3A certificering som standard, meget nem at rengøre for minimal vedligeholdelse og nedetid. Renere end nogen lap eller perifer stempelpumpe, en række syv Certa pumper er tilgængelig for strømningshastigheder til 99,000 l / h og tryk på 15 bar.

flødeost

Design enkelhed

"Vi blev inviteret til at besøge og give en demonstration af Certa; kunden kunne straks se det enkle design og mangel på sliddele "

siger hr. smeaton

"Med en enkelt aksel og enkeltforsegling er drivaggregatet yderst fordelagtigt for deres drift."

WMFTG forsynede virksomheden med en prøvepumpe, så virksomheden kunne vurdere dets egnethed til overførsel af bløde dyrkede produkter. Behageligt imponeret, en Certa 250 blev installeret ca. 18 måneder siden.

Kunden har siden udvidet et af sine faciliteter med indførelsen af ​​en ny fyldemaskine, for hvilken en Certa 250 blev specificeret. Dette bringer det samlede antal enheder i brug til 10 Certa 250 pumper og stiger. Hver anvendes til at overføre forskellige bløde dyrkede produkter, enten fra IBC'er til plante eller fra tanke til plante eller til at skubbe gennem pasteurisere. Pumperne bruges også til at blande vores ingredienser i forskellige viskositeter.

Med hensyn til overførselsafstand er den fjerneste 20-meter med et 4-meterhoved. Flowhastigheden har tendens til at blive dikteret af andre dele af processen.

"Tidligere PD-pumper har altid givet vores kunde bekymring om sliddele, men med MasoSine Certa elimineres dette problem i det væsentlige,"

konkluderer hr. smeaton

"Kunden rapporterer, at pålideligheden er fremragende, og problemer som forurening eller lækager er en ting fra fortiden. Derudover er problemer med sugning blevet udryddet, mens effektiviteten er forbedret. "

www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.