← Tilbage til Bearings kategori

Skift til NSK-lejer sparer omkring € 400,000 ved Ore Plant

luftcirkulationsventilator

Da et malmforberedelsesanlæg begyndte at opleve gentagne lejebeslag på en luftcirkulationsventilator, vendte det sig til NSK til rådgivning. Som en midlertidig modforanstaltning anvender anlægget trykluftkøling i et forsøg på at reducere forhøjede bærende temperaturer, så kravet om en presserende langsigtet løsning var klar til at se.-Image1.jpeg - Luftcirkulationsventilatorakslen og lejeblokke ved malmforberedelsesfabrikken

NSKs ekspertgruppe af ingeniører har gennemført en ansøgningsrevision som led i sit AIP Value Program. Denne opgave indeholdt en temperaturundersøgelse af ventilator og lejer, hvilket viste, at lejerne var blevet monteret forkert. Derudover var overdreven smøring åbenbar, som det var et utilstrækkeligt tætningsarrangement.

For at imødegå disse problemer anbefalede NSK at skifte til sine højtydende NSKHPS-kuglelejer i NSK SNN Plummer Blocks og NSK Labyrinth-pakninger. Dette skridt, sammen med anbefalinger for korrekt montering, optimale smøreintervaller og mængde, ville tjene til at overvinde plantens tidligere udgaver.

For at teste teorien blev der påbegyndt et års forsøg med NSK med tilsyn med installationen og implementeringen af ​​anbefalingerne. Resultaterne af retssagen viste ingen lejebeslag på noget tidspunkt i 12-månedens periode.

NSKHPS lejer er specielt designet til at bære større belastninger og betjenes ved højere temperaturer, hvilket giver temperaturstabilitet op til 200 ° C. Med disse attributter kan brugerne opnå op til to gange levetiden og øget pålidelighed.

Kunden var snart i stand til at vidne om disse fordele, nyder øget produktivitet, reduceret vedligeholdelse og fjernelse af trykluft, som alle har resulteret i en betydelig omkostningsbesparelse. Factoring i tid og arbejdskraftomkostninger på grund af lejerfejl samt omkostningerne ved trykluft betyder, at anlægget nu sparer € 393,706 om året.

For mere information, besøg www.nskeurope.com

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.