← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Substation sparer betydelige omkostninger fra en chance thermal scanning

FLIR-E-serie termisk billedkamera

Under en rutinemæssig inspektion på et undergrundsstation følte en Pacific Gas og Electric (PG & E) elektriker varme eksploderer hans ansigt, da han passerede inden for et par meter af en strømforsynet transformerbank. Nogle varmer forventes selvfølgelig, men intensiteten af ​​det foruroliger ham. Han tog straks et håndholdt termisk billedkamera fra sin varevogn og inden for få sekunder kontrollerede, at der var et stort problem, og systemet blev lukket for undersøgelse.

Det blev hurtigt tydeligt, at der ikke var nogen olieflow i transformeren, men det var tidligt at hjælpe problemet med hjælpeprogrammet, og dets kunder undgik virkningen af ​​et alvorligt problem med udbrud og sikkerhed.

Ray Friend, tilsynsfører for transformationsstationens vedligeholdelses- og konstruktionsteam, bekræftede: "Ved at fange det i tide var reparationsomkostningerne $ 300,000 (ca. £ 290,000). Hvis fejlen var gået ubemærket, ville vi have konfronteret en erstatningsregning på $ 3million (£ 2.3 million). Reparationen tog en uge med en besætning på seks, omkring 17% af den tid, det ville have taget venter på en udskiftning, hvilket kan tage måneder. "

FLIR termisk billedstation underskrift undersøgelser

Sikkerhed først

Det er tilfælde som dette, der har fået PG & E til at tilføje 200 FLIR E-Series mid-range termiske billedkameraer til sin arsenal af inspektionsværktøjer. Formålet var at gøre det muligt for hvert medlem af PG & E vedligeholdelsesholdet straks at undersøge eventuelle varmeforstyrrelser, der kunne signalere potentiel fare.

"Sikkerhed er altid den første ting, vi tænker på," Ray Friend fortsatte. "Besætningen ønsker at vide, at anlægget arbejder inden for sikkerhedsparametre, om det er oliefyldt udstyr eller en luftomskifter under belastning. Hvis du skal stå i slutningen af ​​en 5m-afbryderstang, er du klar til at rippe en switch åben, du skal vide, at kontakten er korrekt indstillet og vil gøre, hvad den skal. Det er, hvad FLIR-kameraet giver os. "

En anden fordel er, at inspektioner kan udføres meget hurtigere med FLIR termiske billedkameraer end med traditionelt udstyr som IR termometer pistoler. Det skyldes at pistolerne kræver scanninger, der skal udføres tæt på målet for nøjagtighed, og kun giver en læsning ad gangen. Desuden producerer de ikke et billede, hvilket gør undersøgelser af de mange elektriske komponenter i en understation en omhyggelig proces.

FLIR E-Series-kameraet giver i sammenligning et øjeblikkeligt billede og tusindvis af detaljerede målinger fra en sikker afstand. Teknologiens potentiale til at øge produktiviteten er tydeligt tydeligt.

Mens PG & E fortsat bruger avancerede FLIR-kameraer til deres mere intensive og detaljerede IR-inspektioner, siger Ray Friend, at mid-range FLIR E-Series-modeller gør det muligt for hans hold at bruge termisk billeddannelse hyppigere på deres runder og i et øjebliks varsel.

Han forklarede: "Disse kameraer er enkle at betjene, der er ingen involveret raket videnskab, og du kan fortolke ting på skærmen. Alt du behøver er et par instruktioner om, hvad du skal kigge efter. De er bærbare og meget robuste, vi har dem hoppende rundt i lastbiler og har ikke haft problemer. "

FLIR termisk billedstation

Bundlinjen

På tværs af brættet har FLIR termiske billedkameraer tilladt PG & E inspektører at finde problemer tidligt.

"Normalt hvad de finder er løse forbindelser, slukker for justering eller regulatorer og breakers, der kører for varmt" Ray Friend fortsatte. "De bemærker også oliefyldte bøsninger og andet udstyr med unormale temperaturforskelle, der indikerer manglende køling. Vi får problemer hurtigere, i tide til at håndtere dem ordentligt og sikkert og længe før mislykket. "

Dette giver PG & E meget bedre kontrol over en situation, hvilket gør det muligt for virksomheden at målrette og planlægge reparationer mere effektivt for at forhindre dyre nødsituationer og nedlukninger. Med evnen til at afdække skjulte problemer i god tid kan de repareres i stedet for at blive udskiftet.

"De overkommelige point-and-shoot-kameraer har betalt for sig selv på ingen tid,"Ray Friend konkluderede.

FLIR Systems Ltd
Tel: + 44 (0) 1732 220011
Fax: + 44 (0) 1732 220014
E-mail:yourid@yourmail.com [Email protected]
Web: www.flir.co.uk

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via