← Tilbage til sundhed og sikkerhed kategori

Strata hjælper Pilkington Automotive med at reducere fravær

strata-anti træthed gulvmatte

En vellykket prøve af Strata anti-træthed gulvmåtte hos Pilkington Automotive i Birmingham har ført til, at firmaet angiver gulvbelægningen som standard på hele sit websted.

Pilkington Automotive er det globale nummer en i bilglas erstatning for originalt udstyr og eftermarkedet.

På Birmingham-webstedet er Stratas Work Deck ergonomiske interlocking 900mm-firkantmatte blevet specificeret for alle produktionscellens gulvområder for at give en anti-træthedsløsning til virksomhedens produktionsteam.

Howard Swaby, en produktionsoperatør hos Pilkington Automotive, kommenterede før den nye gulv blev monteret sagde, "Efter et otte timers skift, kan du til tider føle smerte i ryggen, ned på benets bagside, selv din fod. Jeg gik med en limp, skiftede mit fodtøj, men det kom til et stadium på et tidspunkt, hvor jeg bogstaveligt talt havde få uger af på grund af alvorlige rygsmerter. "

anti træthed matting

En vellykket prøve af Strata anti-træthed gulvmåtte hos Pilkington Automotive i Birmingham har ført til, at firmaet angiver gulvbelægningen som standard på hele sit websted. Strata's Work Deck ergonomiske interlocking 900mm kvadratmatte er blevet specificeret for alle produktionscellens gulvområder for at give en anti-træthedsløsning til virksomhedens produktionsteam.

Joe Perry, en af ​​procesingeniørerne i Pilkingtons tilføjede, "Vi overvåger aktivt mængden af ​​tabt tid, vi har tilknyttet alle processer på tværs af webstedet, og vi havde et gennemsnit på omkring 2.5%. En smule forskning viste, at der arbejdes på hårde gulve, begrænser cirkulationen til dine fødder og til dine ben. "

Steve Humphries, en anden proces ingeniør på Pilkingtons, sagde, "Så vi besluttede at prøve den anti-træthedsmatting på en af ​​cellerne, hvor vi havde en høj tabt tidshastighed for lændesmerter".

Efter seks måneder kunne Joe konkludere, "Straks væk operatørerne troede, at dette var en forbedring. Det vi fandt var en dramatisk ændring i gennemsnit for disse celler. Det viste en hel 1% -fald fra 2.5% til 1.5%, og dette er nede på reduktionen i rygsmerter og benskader ".

Han fortsætter "Vi fandt på tværs af webstedet, vi havde reduceret mængde tabt tid for lændesmerter, øget moral og højere produktivitet. Det er nu blevet en del af vores standard. Hvis vi introducerer en ny celle, eller vi bevæger os en celle eller introducerer en ny model, er anti-træthedsbeklædning et must at lægge ned som en del af processen. "

Steve tilføjer, "Vi troede ikke, det ville få en sådan indvirkning", og Howard udtaler: "Det har gjort min arbejdserfaring meget lettere".

Ifølge den britiske regerings forskning var nogle 30.8 millioner arbejdsdage tabt på grund af muskuloskeletiske problemer i 2016. *

Fremstillet af 100% naturgummi omfatter Stratas arbejdsdække 15mm tyk, 900mm firkantede låsede fliser i sort, som kan lægges til enhver længde eller bredde af arealet. De er slidstærke med fremragende anti-træthed egenskaber og kan rengøres med en trykvaskemaskine.

arbejdstækket solid top

Fremstillet af 100% naturgummi omfatter Stratas arbejdsdække 15mm tyk, 900mm firkantede låsede fliser i sort, som kan lægges til enhver længde eller bredde af arealet. De er slidstærke med fremragende anti-træthed egenskaber og kan rengøres med en trykvaskemaskine. Der er tilslutninger og skråkant kan fås i sort eller gul for at fuldføre installationer. En antistatisk version af gulvet er også tilgængelig for at beskytte arbejdstagere og fremstillede komponenter.

Der er tilslutninger og skråkant kan fås i sort eller gul for at fuldføre installationer. En antistatisk version af gulvet er også tilgængelig for at beskytte arbejdstagere og fremstillede komponenter.

Strata er baseret i Warwickshire og hjælper med at reducere arbejdstræthed og øge sikkerheden i industrielle applikationer ved at levere specialbeklædningsgulvbelægning og gulvsikkerhedsprodukter.

Stratas hovedfokus er komfort og sikkerhed for industriarbejdere. Langvarig stående på hårde overflader kan føre til alvorlige helbredstilstande som åreknuder eller kredsløbsproblemer. Ved at stå på anti-træthed matting, er muskelbevægelsen øget, hvilket igen fremmer blodgennemstrømning til hjertet. Installering af anti-træthed matting hjælper med at øge produktiviteten, arbejdstager koncentration og komfort.

Med over 20 års erfaring er Strata de førende eksperter inden for anti-træthed gulvbelægning, der giver skræddersyede løsninger til nogle af de største blue-chip firmaer i hele Storbritannien.

Yderligere information er tilgængelig fra Strata Sales på 01926 338547 eller via email [Email protected] eller ved at besøge virksomhedens hjemmeside på www.stratasales.com

* Kilde: www.ons.gov.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.