← Tilbage til Pumper kategori

STORMTHRUST ™ -SYSTEMET HJÆLPER AT OPHOLDE STORMFLOWERNE

STORMTHRUST

PROBLEM:
Ekstreme vejrforhold i Storbritannien, herunder svære stormforhold med betydeligt nedbør er et stigende fænomen, og når de opstår, resulterer det normalt i specifikke udfordringer for både spildevand og industrielle spildevandsbehandlingsoperatører. En stor storm begivenhed vil udløse en naturlig skyllemekanisme i strømnettet med det overskydende fugtige vand, der bærer større mængder af lap og snavs i værkerne, hvilket sædvanligvis medfører, at det primære invertere system overskrides, kvælningspumper og oversvømmelsestanke, selv i det omfang kompromittere lokale vandløb.

LØSNING:
Pumpe- og blandingsspecialister i fast stof P & M PUMPS identificerede potentialet for et kombineret blandings-, beluftnings- og rengøringssystem, som også vil klare og effektivt håndtere problemstoffet og trapperne uden at forårsage blokeringer, der forekommer ved traditionelle metoder. Som følge heraf er STORMTHRUST ™ -systemet udviklet, som kan opfylde kravene gennem skræddersyede tankdesigner (enhver størrelse og form af tank). Systemet indeholder den unikke VAUGHAN Chopper-pumpe, der ikke kun indebærer de tunge faste stoffer, men skaber også tilstrækkelige strømme gennem flere venturi-dyser med høj hastighed placeret på tankens bund. Resultatet er en omfattende faststofsuspension, og når flydende niveauer falder, vil systemet strømme mod tankens afløbsende.
Denne proces fjerner størstedelen af ​​affald og afvikling, der sikrer forbedrede tankforhold og renlighed i forhold til de nuværende systemer.
Udviklingen og anvendelsen af ​​STORMTHRUST ™ er både en naturlig fremgang og en stor allieret til P & M Pumps 'højt klassificerede ROTAMIX og STM tankblandingssystemer. Efter omfattende forsøg er P & M Pumps glædeligt at rapportere, at 21 STORMTHRUST ™ -systemer for øjeblikket er installeret på to store Thames Water-steder.

AT SAMMENFØRE FORDELE
Disse etablerede og vellykkede systemer kombineret med deres stadigt voksende viden og erfaring gør P & M Pumps overbeviste om deres evne til at levere en effektiv løsning til enhver tankkonditioneringsproces eller -applikation.
Nøglefunktionerne og fordelene ved Storm Thrust-systemet:
Designet til effektiv stormtankrensning
Simpel udskiftning / eftermontering af eksisterende ineffektive enheder
Blander og belyser tankindholdet om nødvendigt
Koteletter og betingelser alle faste stoffer til stede
Passer til enhver tankstørrelse eller form
Tankbroer kan fjernes
Lavere livscyklusomkostninger

Yderligere detaljer er tilgængelige fra: Matt Harvey, P & M Pumps,
Sawtry, Huntingdon, UK. Tlf: 01487 830123. Fax: 01487 832888.
[Email protected] www.pandmpumps.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.