← Tilbage til Pumper kategori

STORMTHRUST ™ SYSTEM hjælper med at holde overløb Flowing

STORMTHRUST

PROBLEM:
Ekstreme vejrsituationer i Storbritannien, inklusive alvorlige storme med betydelig nedbør er et stigende fænomen, og når de gør opstår normalt resultere i konkrete udfordringer for både spildevand og industrielt spildevand behandlingsvirksomheder. En voldsom storm hændelse vil udløse en naturlig rødmen mekanisme inden for de lysnettet kloakker med det overskydende modbydeligt vand transporterer større mængder klud og affald ind værkerne normalt resulterer i de vigtigste invertsukker systemet bliver tilsidesat, kvælning pumper og oversvømmelser tanke, selv at omfanget af kompromittere de lokale vandløb.

LØSNING:
Pumpe- og blandingsspecialister i fast stof P & M PUMPS identificerede potentialet for et kombineret blandings-, beluftnings- og rengøringssystem, som også vil klare og effektivt håndtere problemstoffet og trapperne uden at forårsage blokeringer, der forekommer ved traditionelle metoder. Som følge heraf er STORMTHRUST ™ -systemet udviklet, som kan opfylde kravene gennem skræddersyede tankdesigner (enhver størrelse og form af tank). Systemet indeholder den unikke VAUGHAN Chopper-pumpe, der ikke kun indebærer de tunge faste stoffer, men skaber også tilstrækkelige strømme gennem flere venturi-dyser med høj hastighed placeret på tankens bund. Resultatet er en omfattende faststofsuspension, og når flydende niveauer falder, vil systemet strømme mod tankens afløbsende.
Denne proces fjerner størstedelen af ​​affald og afvikling, der sikrer forbedrede tankforhold og renlighed i forhold til de nuværende systemer.
Udviklingen og anvendelsen af ​​STORMTHRUST ™ er både en naturlig fremgang og en stor allieret til P & M Pumps 'højt klassificerede ROTAMIX og STM tankblandingssystemer. Efter omfattende forsøg er P & M Pumps glædeligt at rapportere, at 21 STORMTHRUST ™ -systemer for øjeblikket er installeret på to store Thames Water-steder.

AT Sammenfatte FORDELENE
Disse etablerede og vellykkede systemer kombineret med deres stadigt voksende viden og erfaring gør P & M Pumps overbeviste om deres evne til at levere en effektiv løsning til enhver tankkonditioneringsproces eller -applikation.
De vigtigste funktioner og fordele ved Storm Thrust system:
Designet til effektiv storm tankrensning
Simpel udskiftning / eftermontering af eksisterende ineffektive enheder
Blander og ilter tankindhold, hvis det kræves
Koteletter og betingelser alle tilstedeværende faste stoffer
Velegnet til alle tankens størrelse eller form
Tank broer kan fjernes
Lavere livscyklusomkostninger

Yderligere detaljer er tilgængelige fra: Matt Harvey, P & M Pumps,
Sawtry, Huntingdon, UK. Tlf: 01487 830123. Fax: 01487 832888.
[Email protected] www.pandmpumps.co.uk

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.