← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

Steel Producer uses OEM to supply Force Measuring Instrumentation to improve Planned Preventative Maintenance (PPM)

monitor lifting cable tension

Da en af ​​de største stålproducenter i Storbritannien besluttede at forbedre PPM (planlagt forebyggende vedligeholdelse) på deres webstedskraner, blev OEM henvendt til at levere kraftmålingsinstrumenter. Dette var at overvåge løftekabelspændingen på de massive overheadkraner, der bruges til at flytte produktet på tværs af stedet fra at losse råmaterialet fra lastskibe til stålproduktion ved ovnen.

Efter en site inspektion og diskussion med webstedskontrahenterne blev der aftalt en liste over krav, der var nødvendige for at forbedre kranelevetiden og reducere dyre nedbrud. De overliggende kraner på stedet anvender en sporet 'Bogie on the Jib', som bevæges langs sporet af to stålplader af 30mm-diameter. Over tid strækker kablerne sig ujævnt, hvilket medfører, at boggiets løbegear slider ud tidligt, hvilket resulterer i en sammenbrud, som ikke kun er forstyrrende for produktionen, men også meget dyrt.

OEM og Tecsis GmbH, en af ​​de førende producenter af kraftmålingsudstyr, anbefalede et system, der omfatter en F9304-kabelstyretransducer og ViSens håndholdte digitale displayenhed. Sammen fremstiller ViSens og F9304 et fuldt bærbart kabelspændingsmålesystem, som vedligeholdelsesingeniører bruger til at sikre, at tvillingbanekablerne er jævnt spændt, og bogien har en lige og konstant trækkraft påført.

Visens features
• Valgbare enheder; Newton, Kilonewtons, Kilogram, Ton
• Genopladelige batterier (8hrs brug)
• Stor dot matrix display
• Mindste-, middel- og maksimumværdihukommelse og tarefunktion via softkeys
• Integreret bypass-stik; Det er muligt at forbinde ViSens med målekablet, og sensoren forbliver forbundet til installationen

F9032 features
• Fuld konstruktion af rustfrit stål
• 4-20mA-udgang
• 1-30 Tone måleområde
• Diameter i diameter 8-44mm

For mere information kontakt;

OEM Automatic Ltd, Whetstone, Leics.
Tlf: 0116 2849900 Fax: 0116 284 1721
E-mail: [Email protected]
Web: www.oem.co.uk

OEM Automatic Ltd

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.