← Tilbage til Pumper kategori

SPP beskytter Europas højeste bygning

Alex Playfair

SPP Pumps, førende producent af centrifugalpumper og -systemer, ved mere end mest om vigtigheden af ​​at overveje brandsikkerhed og beskyttelse i store byggeprojekter. Med mere end 130 års erfaring med at levere kritiske præstationspumpe løsninger til krævende miljøer, er SPP ekspert i at overvinde de udfordringer, som kunderne står overfor.

Alex Playfair, Business Unit Manager, Brand og sikkerhed divisioner hos SPP forklarer, hvordan virksomheden gik om at give brandsikring løsninger til Europas højeste bygning, The Shard, som for nylig åbnede sine døre for offentligheden.

"Der er ingen tvivl om, The Shard er et af de mest spektakulære skyskrabere i verden. Stående på 309.6 meter høje på London Bridge skyline det er ganske muligvis den mest anerkendte bygning i Europa ", sagde Alex. "The Shard blev udtænkt af Sellar Property at fokusere verdens opmærksomhed på London Bridge Quarter - og der er ingen tvivl om det har opnået denne vision. En multi-use bygning kombinerer kontorer af høj kvalitet, restauranter i verdensklasse, et fem-stjernet hotel og boliger lejligheder, bygningen helt sikkert skiller sig ud. "

Samt at det er et kunststykke af moderne arkitektur men The Shard har et stort ansvar for at spille i at holde sine indbyggere sikker. Og det er her, SPP Pumps kommer ind i billedet.

Alex fortsætter: "Det var en prestigefyldt projekt sejr for SPP. Den usædvanlige design af bygningen krævede den højeste udfører brandsikkerhed pumpesæt samt den mest effektive vand, der leveres til hele bygningen, og dette gav en unik udfordring. "

Mens mange pumpeproducenter kan tilbyde udstyr til de forskellige lokalt gældende brand regler og registreringer, SPP er en af ​​de udvalgte få, der har haft sin sprinkler og våde rise pumper udsættes for de strenge og pålidelighed test af specialist brand godkendte laboratorier over hele verden.

Alex fortsætter: "Vi var klar over, at den europæiske Sprinkler regler ikke tillader brug af trykreduktionsventiler på grund af deres upålidelighed, så zoner skulle skabes for at begrænse presset på sprinklere i stedet for ventilerne.

"Dette koncept var aldrig blevet anvendt på en bygning over 300m før, og så havde vi til at arbejde med Arup (konsulenten) for at skabe en løsning, der producerede en kvalitet, pålidelig vandkilde, på det samme som opfylder strenge regler."

Til sprinklerpumperne leverede SPP to fra CD12K 10-stagepumper med syv afgangssteder for at levere syv sprinklerzoner i bygningen. Pumperne blev drevet af 200 KW motorer, og hver zone har sin egen jockeypumpe for at opretholde tryk.

Pumper til brandstudsene så givet en helt anden udfordring. Tre pumpestationer blev installeret på forskellige niveauer i bygningen. På grundniveau SPP medfølgende 2 BU06 split tilfælde pumper med 315kW motorer til at producere 4500 L / M på 24 Bar. De mellemste og øverste niveau pumpehuse var udstyret med CD10K 4 scene pumper med 132kW motorer producerer 3000 L / M på 24bar.

Den Shard er designet af Renzo Piano, den italienske Pritzker Prize-vindende arkitekt, der bedst var tidligere kendt for sit samarbejde om udformningen af ​​Pompidou-centret i Paris.

Alex sagde; "Jeg er en stor beundrer af Renzo Piano. At designe en uregelmæssig formet pyramide bygning, der er klædt helt i glas, er ikke noget middel. For at klare at huse 72-gulve på kontorlokaler, et 200 seng hotel, tre etager restauranter, ti luksuslejligheder og et billedgalleri på 245 meter - det er bare noget andet. "

Byggeriet af Shard krævede intet mindre end perfektion på alle stadier - begynder den 16 marts 2009, den første stålarbejde gik ind i The Shard har bunker på 27 april samme år. En imponerende alt fem kraner blev brugt under build, fire af dem 'hoppe' opad med tårnet som den steg. Bygningen blev indviet den 5th juli 1012, og åbnede sine døre tidligere på året.

Alex konkluderer: "denne tilføjelse til Londons skyline er en blåstempling af de færdigheder og den ekspertise, der er indlejret i til UK teknik, der som et team, pustet liv i den arkitekterne vision og gjort byggeriet muligt.

"Hos SPP, er vi forpligtet til at levere de bedste pumpeløsninger til vores kunder, hvor og når det virkelig gælder. Når liv er på spil, kan du ikke tage nogen chancer. Jeg tror Shard er Testamente til denne etos i aktion. "
Som det første firma for at opnå brandpumpegodkendelse og notering af det internationalt anerkendte Loss Prevention Certification Board, har SPP flere pumper godkendt af LPCB end nogen anden producent. SPP's Pumps er fremstillet i Storbritannien, og opfylder kravene i alle større internationale standarder, især NFPA 20. Godkendt til brug på mange markeder, herunder Europa, Mellemøsten og Afrika, giver SPP verdensklasse beskyttelsesteknologi.

For mere information om SPP gå til www.spppumps.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.