← Tilbage til transportører og transportsystemer kategori

Spiroflow Conveyor Solution forbedrer arbejdsgennemstrømningen ved kemiske klæbemidler

spiroflow transportbånd kemiske klæbemidler

En transportløsning fra Spiroflow, som er den førende producent af tørre ingredienser, der transporterer og håndteringsudstyr til massesække, har tilvejebragt West Midlands-baserede Chemique Adhesives med et nyt automatiseret system til batching-produkt.

En global leder inden for fremstilling og levering af højtydende industrielle klæbemidler, Chemique Adhesives, leverer premium bonding løsninger til stort set enhver industri, herunder konstruktion, transport, marine, kommerciel produktion og meget mere.

Ved fremstilling af deres sortiment af produkter bruger firmaet pulver som råmateriale. Pulveret bliver normalt "revet og tippet" fra sække og føres ind i en blander af en operatør fra en mezzanin platform. Det er ikke muligt at bestemme den hastighed, hvormed råmaterialer indføres i blanderen. Denne praksis kan ikke kun resultere i uoverensstemmelser med batch-løbstider, men med pulver spildes ofte under belastning og processen er rodet.

For at løse disse problemer indførte Spiroflow et transportsystem til automatisering af batchingsprocessen. Systemet består af en tragttragt i stueetagen, i hvilken poser råvarer kan lastes. Tilsluttet en tragt er en model 80 skruetransportør, der fodrer en 75mm (3 ") aeromekanisk transportør, der løfter råmaterialerne direkte ind i blanderen. Transportsystemet styres elektrisk.

Hovedfordelen ved systemet er, at råvarens belastningshastighed reguleres af transportøren, så batchkonsistensen kan altid opretholdes. Fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt, som råmaterialer nu læsses i stueetagen, eliminerer løsningen behovet for personale til at klatre i mezzaninen for manuelt at indlæse blanderen. Og med den stramme transportør, der overfører produktet til blanderen, giver systemet en langt mere effektiv og renere arbejdsgang.

"Løsningen præsenteret af Spiroflow har givet os mulighed for mere præcist at indlæse poser af råvarer til vores fremstillingsproces. Hele systemet har resulteret i et renere arbejdsmiljø, og hver batch løber nu i samme tid. Dette var min første erfaring med at håndtere Spiroflow, men jeg vil helt sikkert bruge dem igen! "Sagde Simon Cashmore, Chemique Adhesives 'driftsleder.

"Det eftersalgsteam på Spiroflow var fremragende. Da de bestilte udstyret, modtog hele holdet træning om, hvordan man får systemet til at køre effektivt for vores produkt. Da vi havde et lille problem, blev en ingeniør sendt ud til os meget hurtigt og løst vores problem om få minutter, "tilføjede han.

Spiroflow har domineret området for pulverhåndtering og tørlast i fast stof i mere end 45 år. For at lære mere, besøg spiroflow.com, E-mail [Email protected] Eller ring + 44 (0) 1200 422525 i Storbritannien eller (1) 704 246 0900 i USA.

Spiroflow Ltd

Vi fremstiller et komplet udvalg af udstyr til håndtering af tørstoffet fast stof og ingredienser i pulver-, granulat-, pellet- og flakeform på tværs af hele spektret af procesindustrier.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.