← Tilbage til Enviro Monitoring, Recycling & Wastewater kategori

Smart vandovervågning ned under

burkert på webstedet support

Kommunalt vandbehandlingstjeneste sparer tid og penge med en integreret vandkvalitetsovervågningsløsning

At levere vandforsyninger af høj kvalitet er en væsentlig service, der leveres af kommuner og forsyningsselskaber over hele verden. Vedligeholdelse af vandkvaliteten kræver konstant overvågning og test for at sikre, at der foretages nøjagtige målinger.

fjernfelt overvågningssystem

Fjernfeltovervågningssystemet leverer realtidsmåling, kommunikerer data tilbage til det centrale HMI inde i anlægget.

Traditionelt har dette medført tidskrævende kalibrering og vedligeholdelse. Et skibsråd i New South Wales, Australien, har imidlertid besluttet at gøre tingene anderledes og henvendt sig til Bürkert Fluid Control Systems til en automatiseret præcisionsovervågningsløsning, der sparer tid og penge.

Kempsey Shire Council er et lokalforvaltningsværktøj, der er ansvarlig for at levere vand og spildevand til Kempsey District, 350 km nord for Sydney. I South West Rocks-rensningsanlægget omfatter den endelige behandling af spildevand ultrafiltrering, UV-desinfektion og tilsætning af klor, som alle er nødvendige for at opnå de nødvendige vandkvalitetsstandarder.

For at sikre, at vandkvalitetsstandarderne opretholdes, bruger shirerådet en overvågningsstation, der er udstyret med sensorer til måling af pH og klor. Imidlertid bruger disse sensorer reagenser til at etablere målingerne og som et aldringssystem blev det upåliteligt og krævede meget vedligeholdelse. Af større bekymring var faldet i nøjagtighed og behovet for hyppigere omkalibrering, hvilket krævede stigende niveau af operatørintervention.

input output moduler

HMI- og systemstyringsenheden giver procesinformation, feltbusforbindelse og input / output-moduler.

Forbedre nøjagtigheden

Michael Coleman, Area Sales Manager for Bürkert, tager historien op: "Vi var ved at se på potentielle markeder for en af ​​vores nyeste innovationer og tilfældigvis talte til repræsentanter ved behandlingsarbejdet. Vi havde lejlighed til at diskutere funktioner og fordele ved vores online analyse systemtype 8905 for vand ad gangen da de oplevede et par problemer med deres egen installation. "

Efter den oprindelige tilgang blev alternative systemer også overvejet og sammenlignet med Bürkerts løsning. Der var dog flere fordele, ikke mindst den betydelige forbedring i nøjagtigheden og den enorme reduktion i vedligeholdelsen.

Tristan Nowland, en instrumenttekniker, der har været involveret i installation og drift af det nye vandanalysesystem, afspejler dybden af ​​Bürkert-ekspertise: "Jeg kunne godt lide at kunne tale med deres vandindustri specialister og lokale ingeniører når som helst når Jeg havde specifikke spørgsmål og følte mig trygge, at Bürkert var selvsikker i deres kendskab til systemet og min ansøgningsbehov. "

Data nøjagtighed og minimal drift af resultater er meget vigtig for at fastlægge vandkvalitetsstandarder og sikre, at lokal og føderal lovgivning er opfyldt. At bevise evnen hos et overvågningssystem i et krævende rensningsanlæg kan tage tid. Derfor besluttede behandlingsarbejdet at installere tre Bürkert vandkvalitetsanalysesystemer til præstationsevaluering.

hmi system kontrolenhed

HMI- og systemstyringsenheden giver procesinformation,
feltbusforbindelse og input / output-moduler.

Fleksibel installation

En af de første fordele var det kompakte modulære design af systemet, der gør det meget fleksibelt med hensyn til installation. Komponenterne består af en integreret HMI display, input / output moduler, sensor kuber og et rengøringssystem, som alle kan være væg- eller panelmonteret og i Kempsey-sagen indbygget i et eksisterende skab.

Når de enkelte sensormoduler eller 'terninger' er installeret, er de i det væsentlige 'plug and play' på et dedikeret backplane, hvilket betød, at ingeniører fra behandlingsarbejdet snart ville have det komplette system fungerende effektivt. Der er en simpel proces til at indstille alarmparametrene for hver sensorkubus, hvilket sikrer, at enhver anomali i processen identificeres hurtigt.

Greg Morrow, instrumenttekniker, på South West Rocks-fabrikken, kommenterede: "Vi er meget tilfredse med det nye system. Siden det blev installeret, har der ikke været behov for at kalibrere klor- eller pH-sensor-kuberne, og deres ydeevne er blevet verificeret ved brug af bærbart laboratorieudstyr, som f.eks. En DPD1-fotometer-referenstest for fri klor. Desuden har sensorernes responstid til ændringer i vores proces været næsten øjeblikkelig og langt overstiger udførelsen af ​​de alternativer, vi så på. "

Integreret kommunikation

Bürkert Online Analysesystem kan kommunikere med eksisterende kontrolprotokoller og med personale både på og uden for webstedet, hvilket sikrer, at eventuelle afvigelser fra vandkvalitetenskriterierne meddeles straks. Denne enkle integration hjælper med at reducere tiden mellem en afvigelse fra procesparametre og den afhjælpende handling, der kræves for at rette op på situationen.

Tristan fortsætter: "Efter ti måneder i drift har nøjagtigheden været fremragende; Der har ikke været drift i enten chlor- eller pH-målingerne. Desuden er den amperometriske chlor MEMS sensor chip ikke påvirket af chloraminer, hvilket giver sand kloranalyse.
En anden stor fordel er, at kuberne ikke er reagensbaserede, og derfor er vedligeholdelseskravet for dette system kraftigt reduceret. Bürkert-systemet er meget avanceret. Den oprindelige investering kom til en højere værdi, men reduktionen af ​​vedligeholdelsesressourcerne krævede, at investeringen har været værd. "

Installationen ved South West Rocks fremhæver flere fordele ved Online Analysis System Type 8905 til den kommunale vand sektor. Det har et meget kompakt fodaftryk, der gør det nemt at installere i eksisterende skabe, og det modulære design gør det muligt for hvert system at matche kravene i applikationen. Evnen til at opretholde nøjagtigheden uden gentagne kalibreringer har givet håndgribelige besparelser i tid og penge til vandrensningsanlægget.

Overgår forventningerne

Siden de første enheder blev implementeret, har Kempsey Shire Council installeret et ekstra system på Fredrickton Reservoir, som også overvåger pH og chlor. Dette websted udviser ekstremt varme somre uden nogen skadelige virkninger på sensorbjælkens ydeevne og har opnået næsten et år i drift uden behov for at kalibrere igen.

sensor kuber

Sensorkubene kan fjernes og installeres uden at afbryde processen.

Udførelse og nem installation af disse systemer har fået flere andre reservoirer og vandbehandlingsanlæg til at være udstyret med Bürkert Online Analysis System.

Der er en række forskellige sensor kuber til rådighed, og i de andre steder har de inkluderet sensor kuber for turbiditet og oxidationsreduktionspotentiale (ORP / redox) for at overvåge bestemte aspekter af vandet på hvert sted.

Disse systemer er designet til at levere alle de analysedata, der kræves til de fleste applikationer - samt evnen til at fungere som datalogger og give de nødvendige beviser for, at vandkvalitetsstandarderne opretholdes. Wes Trotter, leder af vand og spildevand på Kempsey Shire Council konkluderede: "Jeg var skeptisk i starten, men Bürkert Type 8905 online vandkvalitetsanalysesystem har langt overskredet mine forventninger."

Kirsty Anderson
Bürkert Fluid Control Systems
Fluid Control Centre, 1 Bridge End, Cirencester, Gloucestershire, GL7 1QY, Storbritannien

Tel: + 44 (0) 1285 648761 Fax: + 44 (0) 1285 648721
Web: www.burkert.co.uk
E-mail:yourid@yourmail.com [Email protected]

Bürkert Fluid Control Systems

Fremstilling af procesudstyr. En af de få producenter til at levere løsninger til den komplette kontrolsløjfe.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.