← Tilbage til Pumper kategori

Sine pumpe glatter vejen for en vellykket kartoffelmos transfer

MasoSine SPS 2.5 pumper

MasoSine, en afdeling af Watson-Marlow Pumps Group, har leveret en række MasoSine SPS 2.5 pumper til fødevareindustrien specialist, DC Norris & Co Ltd, som har erstattet roterende lap pumper på en udfordrende kartoffelmos ejerskifteafgift efter de eksisterende pumper kunne ikke giver nok sug til at klare høj viskositet niveauer.

For over 35 år DC Norris har været kernen i fødevareindustrien, leverer løsninger lige fra stand-alone-udstyr til automatisk behandling linjer. Men efter omfattende forsøg med en stor kunde for levering af 'turn-key' fødevarer planter hele Rusland, virksomheden stødt på en pumpende problem med en bestemt tyktflydende type mad: kartoffelmos.

"I hver plante en 2 ton i timen kartoffelmos systemet var at blive installeret med en høj procentdel af det færdige produkt, der sække til kok / chill færdiglavede måltid applikationer," forklarer firmaets Business Development Manager, David George. "Vores standard pumpe / fill station anvender en roterende knastpumpe som ikke giver nok sug til prime pumpen."

Søger et alternativ og have brugt MasoSine pumper tidligere for andre tyktflydende pumpebehov, DC Norris spurgte MasoSine SPS 2.5, en yderst pålidelig, økonomisk pumpe velegnet til højt tryk, hygiejnisk i sektorer som fremstilling mad. Pumpens eksklusive sinusformet rotor overvinder de begrænsninger af konventionelle Loberotorpumper at producere kraftige sug med lav forskydning, lav pulsering og skånsom håndtering.

"The MasoSine pumpe kureret vores problem i hele den række af viskositeter, der kan opleves med Mos kartoffel," siger George. "Desuden er det meget let at vedligeholde og accepteret system rengøring regime."

Med hygiejnen og produktkvaliteten to faktorer af afgørende betydning hos kunden planter kræver pumper stripping ned til rengøring i overensstemmelse med en streng rengøring tidsplan. MasoSine pumper kan afmonteres og rengøres, og klar til at gå igen i omkring 20 minutter. Ingen særlige færdigheder eller værktøjer er påkrævet, og opgaven kan være afsluttet ved produktionslinje agenter snarere end vedligeholdelse ingeniører.

SPS-serien pumper tilbyde kapacitet på op til 91.2 m³ / t og tryk op til 15 bar takket være deres tunge konstruktion. De kan sikkert pumpe høj viskositet produkter, mens deres innovative og enkle design giver økonomisk in-line vedligeholdelse. Med en enkelt aksel og rotor, der er ikke behov for komplicerede timing gear og flere pakninger, der er forbundet med konventionelle Loberotorpumper.

Sådan har succesen med MasoSine-ansøgningen i Rusland været, at det allerede er blevet gentaget, som hr. George bekræfter.

"Tre af disse systemer arbejder i øjeblikket på tværs af Rusland med yderligere fire fabriksanlæg bliver diskuteret," siger han. "Derudover, steder i Storbritannien og Australien er også i de afsluttende drøftelser om tilsvarende systemer. Der er ingen tvivl om, at MasoSine pumperne er blevet en vigtig del af vores procesløsninger til tyktflydende produkter. "

www.wmpg.co.uk

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.