← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Siktningsløsninger til pulverbelægninger

pulvercoating sigtning

Installationen af ​​Russell Compact Sieve reducerer produktaffald og øger produktivitetsniveauet ved Profel Extrusion & Finishing

Profel Extrusion & Finishing specialiserer sig i ekstrudering af aluminium og processer omkring 14,000 tons aluminium om året, hvoraf 20% anvendes til produktion af vinduer og døre, mens den anden 80% sælges til kunder i Europa, hovedsagelig inden for byggeri industri. For at sikre, at kun rammeprodukter af høj kvalitet leveres, bliver pulverlaken screenet, før den påføres for at fjerne eventuelle uregelmæssigheder i aluminiumprofilerne.

Virksomheden anvendte oprindeligt små vibrerende siever, men disse kunne ikke opfylde kapacitetsbehovene samt den nødvendige screeningsnøjagtighed. Virksomheden nærmede sig derfor Russell Finex til en sigtningsløsning til deres behandlingsproblemer og efter konsultationer a Russell Compact Sieve® udstyret med et Vibrasonic® Deblinding System blev straks afprøvet på kundens websted for at sikre, at de høje kvalitetsstandarder kunne opfyldes. Efter succesfulde forsøg købte Profel Extrusion & Finishing fire Russell Compact Sieves, hver udstyret med en ultralydsdæmpende system.

Russell Compact Sieve® er en vibrerende sigte, som på grund af sit kompakte design nemt kan installeres i eksisterende produktionslinjer. To af de fire købte siver blev installeret i slutningen af ​​pulvermalingsfremstillingslinjen, mens de to andre blev installeret inden i pulverbelægningsledningen til sigtgenvundet pulvermalning. Med Russell Compact Sieves installeret, oplevede Profel Extrusion & Finishing mindre nedetid, og deres interne kvalitetssikringsafdeling rapporterede mindre afvist profiler.

Læs hele artiklen: vibrerende sigte til pulverbelægninger

Russell Finex, der blev grundlagt i 1934, har 85 års erfaring med at levere innovative siktnings- og filtreringsløsninger til alle brancher.

Kontakt Russell Finex at diskutere dine separationskrav.

Russell Finex Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.