← Tilbage til Pumper kategori

Severn Trent Water forbedrer proces effektivitet på rensningsanlæg med november ® Mono ® Chroma forløber hulrum (PC) pumpe

November ® Mono ® at pumpe

November ® MONO ® 'S CHROMA pumperne forbedrer effektivitet for SEVERN TRENT VAND

Som en del af et initiativ til at forbedre processen effektivitet på sit rensningsanlæg i Newthorpe, Nottinghamshire, har Severn Trent Water installeret et Chroma forløber hulrum (PC) pumpe fra rammer leverandør november ® Mono ® at pumpe udrådnet slam til sidens centrifuger til fortykkelse.

Denne store vand leverandør havde oplevet problemer med pålideligheden af ​​sine tidligere pumpe gearkasser, som skabte betydelig nedetid på anlægget og de-ragging pumpen var også problematisk på grund af den lille adgangsport som forudsat begrænset adgang.

Kræver en sikker og omkostningseffektiv løsning hurtigt, Severn Trent Vand vendte sig Mono efter svaret. Mono leverede sin Chroma PC pumpe, som blev leveret på en hurtig gennemløbstid, konkurrencedygtige priser og endnu vigtigere, var direkte substituerbare med den eksisterende pumpe så kræves ingen yderligere rørledninger modifikationer.

Regional Maintenance Advisor på Newthorpe STW, Andy Berry, udtalte: "Mono Chroma forsynet os med en effektiv løsning. Samt nyder godt af en forbedret kontrol over processen med en variabel hastighed, de-ragging er meget lettere, og vi kan drage fordel af gode reservedele leveringstider og priser grundet Mono er en britisk baserede producent.

"Vi har et fantastisk samarbejde med Mono hold og en stærk rammeaftale. Vi kunne ikke være mere tilfredse med den løsning, de har givet os. "

Mono er Chroma pumpe er en industriel forløber hulrum pumpe, som er designet til at være direkte substituerbare med pumper fra andre PC pumpeleverandører. Mono Chroma er omkostningseffektiv, let at installere og kan lette byrden af ​​at opretholde eksisterende aktiver fra andre udbydere.

Med ingen rørledninger eller elektriske ændringer, der kræves, Chroma har fuld størrelse access porte som standard der gør det let de-ragging af pumpen, uden at skulle fjerne fra rørsystemet. Det er også designet til at opfylde alle Water Plc og WIMES industriens standarder, der tilbyder fred i sindet til slutbrugeren.

Det fås i støbejern og 316 rustfrit stål beklædning dele med våddele rådighed i værktøjsstål eller 316 rustfrit stål. Pumpen leveres komplet med effektivitet én gearet-motor, der overholder Enhanced Capital Allowance (ECA) ordning og en fem års garanti som standard.

For mere information besøg: www.mono-pumps.com.

Mono Pumps Ltd

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.