← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

SENSONICS MØDE UDFORDRINGERNE AF CRUACHAN POWER STATION OPGRADE

SENSONICS

Turbine Instrumentation Specialists SENSONICS har for nylig afsluttet eftermontering af to statiske digitale excitationssystemer på Cruachan kraftværk i Skotland. Kontraktet af Scottish Power til enheds 3 og Unit 4 opgraderingen arbejdede Sensonics tæt sammen med Optimized Systems and Solutions (OSyS) for at replikere udstyret monteret på Unit 1 og Unit 2 under tidligere værker.

Konstrueret i de tidlige 1960 er Cruachan Power Station en af ​​kun fire pumpe lagringsfaciliteter i Storbritannien og på grund af sin placering præsenterede en række unikke udfordringer for Sensonics. Kraftværket er helt skjult inden for den udhulede sten under Ben Cruachan og huser fire generator / motorsæt drevet fra et øvre reservoir, der er i stand til at generere 400MW af elektricitet. Stationen kan producere elektricitet til nettet på mindre end 2 minutter, når det kræves, og behovet for højintegritet turbine kontrol systemer er afgørende for at opfylde disse operationelle krav.

Den oprindelige AVR tilbød ingen hardware redundans og med reservedele bliver forældede, pålideligheden og tilgængeligheden var ved at blive stor bekymring. Det nye system er designet til at tilbyde ekstremt høj tilgængelighed ved at anvende separat og forskellig digital styring hardware i kombination med dual thyristor broer, der giver 100% fuld redundans. Disse er alle sikkerhedskopieret af dobbelt strømforsyninger og uafhængige beskyttelsesrejser. En energisystemstabilisator blev også inkluderet i softwarealgoritmen for at sikre overholdelse af Grid Code compliance.

For Unit 3 og 4 udstyr kontrakterede Scottish Power Sensonics for at levere den samme konfiguration af optimerede systemer og løsninger udstyr, som blev monteret på enheder 1 og 2 i 2002. Sensonics styrede hele projektet på en "turnkey" basis med hensyn til mekanisk design, fremstilling, fabriksprøvning og installation gennem igangsætning af hele systemet sammen med OSyS ingeniører.

Den vellykkede opgradering af AVR-udstyret på Cruachan Power Station er et andet eksempel på Sensonics position som en førende leverandør af højintegritetsystemer til styring, styring og beskyttelse af turbiner, selv i de mest krævende miljøer.

Russell King, administrerende direktør hos Sensonics kommenteret. 'Samarbejdet med OSyS at levere denne kritiske turbine-system til Scottish Power udnyttede OSyS teknologi og ekspertise i kombination med Sensonics nøglefærdigt projekt formåen. I tæt samarbejde med Scottish Power til at udvikle de sikre arbejdsvilkår systemer og passende procedurer til at levere dette projekt en halv mil under en skotsk bjerg var en virkelig udfordring. Tidsrammen projekt og arbejdsmiljø blev særligt krævende og eftermontering aktiviteten blev gennemført inden for den 4 ugers periode.'

For mere information kontakt Sensonics Ltd, Berkhamsted, Herts ..
Tel: + 44 (0) 1442 876833 Fax: + 44 (0) 1442 876477
E-mail: [Email protected] Web: www.sensonics.co.uk

Sensonics Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.